Головна сторінка » Повітряна тривога в Києві та більшості областей тривала майже годину

Повітряна тривога в Києві та більшості областей тривала майже годину

У цій статті розглядається повідомлення про загрозу застосування балістичного озброєння в областях, де оголошено повітряну тривогу в Україні. Зазначається, що о 10:28 у Києві та областях звучали сирени повітряної тривоги, а також небезпека оголошувалася в інших регіонах. Повітряні сили повідомляли про активність ворожої тактичної авіації. Українцям у “почервонілих” регіонах варто було перебувати в укриттях та дотримуватися інформаційної тиші. Стаття також надає мапу повітряних тривог та згадує про широкомасштабну збройну агресію Російської Федерації проти України.

В областях, де оголошувалася повітряна тривога, фіксувалася загроза застосування балістичного озброєння

фото: glavcom.ua

Повітряні сили повідомляли про загрозу застосування балістики

О 10:28 у Києві та області залунали сирени повітряної тривоги. Також небезпека оголошувалася у східних, центральних, південних та північних областях. Повітряні сили повідомляли про активність ворожої тактичної авіації.

«Загроза застосування балістичного озброєння в областях, де оголошена повітряна тривога!», – йшлося в повідомленні.

Українцям у «почервонілих» регіонах слід було перебувати в укриттях до відбою тривоги та дотримуватись інформаційної тиші.

Мапа повітряних тривог станом на 10:28 мала такий вигляд:

Мапа повітряних тривог

Мапа повітряних тривог

скриншот

Триває 787-ма доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося 102 бойових зіткнення.

Джерело: glavcom.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *