Головна сторінка » Гороскоп » Гороскоп Терези

Сильні та слабкі сторони Терезів

До переваг Терезів можна віднести шарм, дружелюбність, спілкуваність, дипломатичність, справедливість, чесність, тактичність, креативність, гострий розум, логіка, чудовий смак.

У них також є свої недоліки. До них відносять: непостійність, нерішучість, неуміння приймати рішення, страх помилитися, відірваність від реальності, непрактичність. Ви можете прочитати загальний гороскоп на сьогодні, щоб бути в курсі подій.

Чоловік-Терези

Чоловіки, які народилися під опікою Терезів, є добрими, чарівними, дружелюбними та галантними. Часом їх ввічлива поведінка сприймається навколишніми як флірт, навіть якщо самі Терези не намагаються вкласти в свої дії такий сенс. Навпаки стереотипам, вони зовсім не легковажні, а вірні партнери, романтики, турботливі та уважні.

Терези цінують матеріальні блага: смачну їжу, дорогі автомобілі, стильний одяг. Вони трохи балакучі та погано переносять критику, полюбляють вечірки та подорожі. Але для них не менш важлива гармонія в сім’ї. Терезам потрібна партнерка, яка надасть підтримку та впорається з невпевненістю. З такою опорою вони здатні на великі звершення.

Жінка-Терези

Витончена, романтична, чутлива – це все на повну міру стосується жінок-Терезів. Вони вміють створювати враження та заволодівати увагою. З самого початку вони можуть здатися слабкими, беззахисними, миленькими – відповідно до традиційного уявлення про жіночність. Піддаючись їх чарам, чоловіки навіть не помічають, як слухняно виконують капризи обраної.

Насправді ж жінка-Терези сама вміє вирішувати проблеми та знаходити виходи зі складних ситуацій. Володарка витонченого смаку, вона вміє створити навколо себе атмосферу затишку. Щодо потенційного партнера така леді ставиться критично. Їй важлива зовнішня привабливість і харизма, манери, почуття гумору, інтелект. Але, як завжди при виборі, сюди входить нездатність Терезів приймати рішення. Вони можуть довго коливатися, чи підходить кавалер їм, чи ні.

Дитина-Терези

У дитинстві Терези рідко приносять неприємності своїм батькам. Зазвичай, це старанні, ввічливі та розсудливі діти. З ранніх років вони виявляють дипломатичні якості. Терези не люблять суперечки та конфлікти, уникатимуть їх за будь-яку ціну. Грубість та неввічливість виводять їх з себе.

Також рано у них прокидається почуття гармонії та краси. Одяг, іграшки, меблі в кімнаті — навіть маленьким Терезам важливо оточувати себе гарними речами, адже це джерело їхнього задоволення. А ось практичність — не їхнє сильне місце. Дитина-Терези — мрійник, який не дуже замислюється над побутовими рутинами; читати книжку для нього важливіше, ніж вимити тарілки.

Основним труднощем для дітей-Терезів є відсутність бажання або вміння приймати рішення. Вони можуть бути занадто слухняними та у всьому спиратися на думку батьків або шукати авторитет серед оточення, що також не є найкращим рішенням. Батькам варто заохочувати їх до самостійності та незалежності у судженнях, звичку базуватися на власних почуттях та переживаннях. Це допоможе впоратися з невпевненістю та уникнути чужої впливу.

Сумісність з іншими зодіакальними знаками

Найкраще Терези ладнають із представниками свого рідного елемента, Повітря, або із знаками Вогню. Найбільш гармонійні відносини виходять із Близнюками, Водоліями, Левами, Стрільцями та Овнами. З земними та водними знаками відносини формуються менш успішно.

Любов та відносини

Терези уникають самотності, для них дуже важлива атмосфера закоханості та романтики. Однак вибір партнера чи партнерки перетворюється на складне завдання. Це викликано як завищеними вимогами, так і характерною для цього знаку неспроможністю приймати рішення. Вони довго сумніваються, випробовуючи терпіння особи, що закохана в них.

Мають схильність ідеалізувати інших, а потім розчаровуватися. З партнером Трези повністю виявляють свою романтичність та чуттєвість, залишаються вірними йому, але не відмовляються від легковажних стосунків. Заздрісним буде важко поруч з ними. Терези не терпітимуть корисливого ставлення або спроб домінувати над ними – у такому випадку вони просто підуть.

Інтимні стосунки

Потяг до гармонії та естетики відчутний навіть у цьому. Для Терезів дуже важлива атмосфера; вони насолоджуються красою миті та можуть відмовитися від інтимності, якщо вважатимуть обставини недоречними.

Для них інтимні стосунки— це не лише задоволення фізіологічних потреб, але й чуттєве переживання. У ліжку вони вільні, відкриті до експериментів та турбуються про задоволення партнера.

Сім’я та шлюб

У Терезів в уяві часто з’являється ідеальне уявлення про сім’ю, яке вони намагаються втілити в реальності. З радістю дбають про дім, створюють комфорт. Партнер завжди може покладатися на їхню турботу та підтримку. Водночас Терези не забувають про себе та свої захоплення, не губляться в партнері. Іноді їм складно знайти спільну мову з коханою людиною, тому перші роки шлюбу можуть стати справжнім викликом для обох.

Які вони батьки

Ваги — очевидні кандидати на титул “батька (або матері) року”. У вихованні вони майстерно зберігають рівновагу між стриманістю та бажанням потішити дитину, не схиляючись до деспотизму або занадто великої поблажливості. До дітей Ваги ставляться з повагою, не кричать, не порушують їхнє відчуття власної гідності, намагаються вирішувати конфлікти через діалог та завжди пам’ятають про важливість особистого прикладу.

Дружба

Терези — вірні товариші, що завжди прийдуть на допомогу, навіть за власною шкодою. Вони непогані психологи і завжди здатні дати добрий пораду, якщо справа не стосується їх самих. Тоді активізується їх нерішучість.

Захоплення та хобі

Нестійкий характер Ваг проявляється у виборі захоплень. Вони швидко запалюються то однією справою, то іншою. Зазвичай їхні хобі пов’язані з мистецтвом або рукоділлям, таким як музика, живопис, вишивка. Фізичні вправи Ваги не особливо обожнюють, найчастіше вони вибирають танці чи йогу. Жінки серед Ваг часто цікавляться модою та косметикою. Ще однією пристрастю Ваг може бути колекціонування.

Кар’єра та професія

У суспільстві серед Терезів представники фізичної праці зустрічаються рідше, ніж представники інтелектуальної праці. Часто вони обирають творчі професії та стають художниками, письменниками, музикантами, дизайнерами мод. Вагомий фактор у виборі професії також відіграє їхнє прагнення до справедливості: вони можуть обрати кар’єру юриста, судді, адвоката, політика, дипломата.

Здоров’я

Слабкими місцями Терезів є нирки та печінка. Часто вони відчувають біль у попереку. Під час важких періодів життя може з’явитися ризик депресії.

Знаменитості, які народилися під знаком Терези

Кейт Уінслет, Моніка Беллуччі, Вілл Сміт, Стінг, Маргарет Тетчер, Фрідріх Ніцше.