Головна сторінка » Гороскоп » Гороскоп Козоріг

Сильні та слабкі сторони Козеріга

Козероги очікують вражень від життя та ненаситні у питаннях стосунків та кар’єри. У них є свої позитивні та негативні риси, які виділяють їх серед інших.

Переваги

Здатність до самодисципліни, рішучість, практичність, амбіційність, розрахунковість, наполегливість у досягненні цілей, глибокий розум, стійкість, працьовитість, ввічливість.

Недоліки

Самоволювання, бажання досягти влади, хитрість, жорстокість, тяга до розкішів та комфорту. Не готові впускати нових людей до свого кола.

Чоловік-Козеріг

Дуже вимогливі до партнера і ніколи не пробачать зраду. Часто оцінюють співрозмовника, спираючись на логіку та практичні розмірковування. Шукають пару серед тих, хто близький за духом, звертаючи увагу на розум та напрямок мислення. У відносинах цінують спокій, але при цьому вони вміють занурюватись у почуття повністю.

Жінка-Козеріг

Завжди віддає перевагу родині. Впливова посада і високий дохід малоймовірно задовольнять її, якщо поруч не буде коханого чоловіка і затишного дому. Вони дуже вибіркові та чутливі, відмінні господині. Такі жінки завжди дбають про свій зовнішній вигляд, але при цьому ніколи не бояться експериментів. Ці чудові леді не будуть “розкривати” свої дії, вважаючи, що “так потрібно” і “так прийнято” – це зовсім достатнє пояснення для другої половини. У товаристві жінки-Козероги ведуть себе емоційно, намагаються домінувати у розмовах, але насправді грубими та вульгарними бувають рідко.

Дитина-Козеріг

Зазвичай вони здаються дорослими, зрілими, охайними та слухняними, не призводять до великих сюрпризів для батьків, відповідально ставляться до навчання та домашніх обов’язків. Козероги від дитинства вперті, настійливі та терплячі у досягненні своїх цілей. З самого раннього віку у них формуються звички, які протримаються протягом усього життя.

Сумісність з іншими зодіакальними знаками

Тельця буде відмінним вибором партнера для Козерога. Також міцними зв’язками можуть бути об’єднані представники знаків Землі, такі як Діви або Ваги. Рекомендовано утриматися від створення відносин з Овнами, Водоліями, Близнюками та Левами.

Любов та відносини

Дуже вимогливі до партнера та ніколи не прощають зради. Часто оцінюють партнера, керуючись логікою та практичними міркуваннями. Шукають собі партнера серед тих, хто спірно подібний за своїми переконаннями, звертаючи увагу на розум і напрямки думки. Відносини цінують за спокій, але в той же час вони вміють повністю занурюватись у почуття.

Інтимні стосунки

Вони віддають перевагу класиці. Зазвичай обирають як партнера тих, хто протилежний їхньому стилю – вразливих та пристрасних коханців. Незважаючи на зовнішню стриманість, Козероги виявляють ніжність в душі. Заслуживши їхню довіру, вони стають кокетливими та безтурботними.

Переклад: Вони віддають перевагу класиці. Часто обирають в якості партнера свою протилежність – ефектних і вітряних коханців. Незважаючи на зовнішню холодність, Козероги – ніжні природи. Заслужте їхню довіру і вони стануть кокетливими та безтурботними.

Сім’я та шлюб

Козероги відзначаються своєю здатністю бути прикладними партнерами в шлюбі. Вони підходять до шлюбу з усією характерною серйозністю, проявляють вірність, турботу та розуміння, завжди готові надати підтримку та прийти на допомогу.

Переклад: Козероги – прикладні супруги. Вони ставляться до шлюбу з усією характерною серйозністю. Вони вірні, турботливі та розуміючі, завжди готові надати підтримку та прийти на допомогу.

Які вони батьки

Строгость та систематичність – основна риса характеру Козерога. У їхньому вихованні переважає точне планування, вони дотримуються режиму та правил. У сім’ї завжди важливе підкреслення поваги та слухняності молодших членів до старших. Дітям може бракувати тепла та розуміння від батьків, які є Козерогами. Однак з віком ця ситуація змінюється: вони перетворюються на турботливих та уважних бабусь і дідусів.

Дружба

Більшість часу Козероги віддають роботі та родині, тому вони обминають вечірки та святкування. В їхньому колі друзів не так багато, але ті, хто є, виявляються постійними та вірними. Козероги не переносять надмірної уваги, вони скромні, але завжди готові допомогти у складній ситуації. Вони малозаговірні з незнайомими, але з близькими легко підтримують розмови на будь-яку тему.

Захоплення та хобі

Козероги знайдуть інтерес у таких заняттях, як читання, музика, відвідування музеїв та колекціонування. Все, що сприяє особистому розвитку і може призвести до отримання переваг у майбутньому, наприклад, у кар’єрному зростанні, є для них важливим. Дуже корисно, якщо їхні захоплення можна поєднати з заробітком, подібно до того, як це роблять майстрині ручної роботи, художники чи фотографи.

Кар’єра та професія

Козероги волелюбні, відповідальні, терплячі та амбіційні — ці якості допомагають їм досягати успіхів у різних галузях: від гірничодобувної до будівельної. Вони зможуть успішно побудувати свою кар’єру в сільському господарстві чи археології. Якщо особа, представник цього знаку, поєднає амбіційність і прагнення до влади, то вона зможе досягти висот у політиці або стати вищим менеджером. Однак на посадах з керівними функціями вони часто стають вимогливими та деспотичними.

Здоров’я

Підходящим партнером для Козерога буде Телець. Також міцними можуть бути зв’язки з представниками Землі – Дівами або Терези. Рішуче не варто будувати відносини з Овнами, Водоліями, Близнюками та Левами.

Знаменитості, які народилися під знаком Козеріг

Мель Гібсон, Рікі Мартін, Девід Боуї і навіть Жанна Д’Арк.