Головна сторінка » Гороскоп » Гороскоп Овен

Сильні та слабкі сторони Овна

Овен — надзвичайно цілеспрямована особистість. Це може бути як його перевагою, так і недоліком. Якщо він справді захоплений чимось, то готовий, без перебільшення, піти на все для досягнення своєї мети. Головне — досягти її, поки не втрачено інтерес.

Люди, що народилися під охороною цього сузір’я, спекотні та безстрашні. Вони не можуть терпіти, коли їм доводиться слухатися інших, особливо, якщо це завдає удару по їхньому самопочуттю. Вони роблять все можливе, щоб уникнути цього. Якщо питання стосується роботи, вони докладають максимум зусиль, щоб піднятися по кар’єрному рівню та стати керівником, навіть середнього рівня, а не просто звичайним співробітником.

В кожному гороскопі на сьогодні серед слабких сторін Овна можна виділити його непримиренне впертість, яка іноді переходить межі, нездатність до терпіння та очікування, а також відсутність бажання слухати поради інших, навіть якщо вони корисні.

Чоловік-Овен

Переваги та недоліки Овна часто є двома сторонами однієї медалі. Наприклад, він завжди наполегливо прагне до своєї мети. Але коли ситуація виявляється безперспективною і призводить до невдачі, Овен може стати надзвичайно впертим і відмовляється слухати будь-які поради.

Позитивні риси Овнів включають енергійність, ввічливість, відкритість та доброзичливість, оптимізм, комунікабельність, ентузіазм. Негативні сторони – це емоційність, ревність та самовдоволеність, надмірна впевненість у собі та безпосередність, яку часто сприймають як недолік, ексцентричність у її негативних проявах.

У стосунках Овни зазвичай зосереджені на собі. Вони не приділяють занадто багато уваги своєму партнеру, а спільний час з коханим Овном завжди буде обмеженим. Для них важливо завжди бути в центрі уваги. Овен хоче, щоб ви вважали його центром вашого світу, і він не готовий до компромісів.

Жінка-Овен

Представниці цього знака Зодіаку відкриті та впевнені в собі.

Вони комунікабельні, дотепні та обдаровані красою. Вміють вести розмову та завжди є у центрі уваги.

Жінка Овен надзвичайно самостійна, вона не потребує чоловіка лише заради його наявності. Живе активно, обожнює спорт. Діяльна, обожнює змагання. Перед вибором між альпінізмом та спокійним відпочинком на пляжі, вона найімовірніше вибере перше. Не демонструє своїх сліз, не нарікає на долю. Завжди дарує оточуючим свою нескінченну енергію.

Вона має багато друзів-чоловіків, тому в увазі відставників вона точно не потребує. При цьому, жінка Овен завжди буде вірною і цінує свої стосунки. Заради свого обранця вона зробить усе, навіть на шкоду собі.

Дитина-Овен

В дитинстві Овни – справжні несидючки. Вони веселі, радісні й дуже активні дітки. За ними важко встигати, адже їх цікавість до світу навколо незмірна.

Дитині Овену важко довго сидіти спокійно, вона завжди прагне до активних ігор.

З малку діти Овни прагнуть до незалежності, їм не до вподоби надлишковий нагляд та піклування. Такій дитині потрібно багато особистого простору. З молодих років вона прагне до автономії, проявляє впертість та самоцентрованість.

Але батькам не потрібно переживати, що їхня дитина виросте відчуженою та самозакоханою. Вона використає свою воля для досягнення великих висот у навчанні та адаптації серед ровесників. Це буде відмінною основою для її майбутнього.

Сумісність з іншими зодіакальними знаками

Найбільш гармонійні відносини у коханні, партнерстві та шлюбі Овнів можуть бути з представниками зодіакальних знаків вогняної стихії – Левами та Стрільцями. Також вони можуть успішно побудувати співжиття з Близнюками та Водоліями.

Для Овнів менш сприятливі в партнерстві є знаки Рак та Козеріг. Проте, союз з Козерігом може бути корисним для професійного росту, а з Раком – для емоційної підтримки.

Співпраця з Тельцем може приносити Овнам матеріальну вигоду, тоді як союз з Рибами буде сприяти їх духовному зростанню.

Любов та відносини

Суперечливість характеру Овна виявляється й у відносинах. Вони вміють кохати глибоко та готові жертвувати заради обраної особи. Але іноді вони можуть дозволити собі мимохідні романтичні захоплення, що залишаються в таємниці від основного партнера. Втім, якщо партнер Овна забезпечує комфорт та зберігає інтерес до себе, це може лягти в основу тривалих відносин. Нехіть до підпорядкування та прагнення керувати характеризує Овнів і у сімейних стосунках. Вони очікують від свого партнера повної відданості. І коли їм здається, що ця відданість відсутня, вони можуть стати занадто вимогливими та навіть авторитарними. Серед Овнів зустрічаються й особи, що схильні до домагань.

Інтимні стосунки

У спільних інтимних моментах з Овном нудьгувати не доведеться. Для характерного представника цього знака ліжко є простором для експериментів та нових відкриттів. Вони не знають заборонених насолод, а їхній винахідливий підхід збагачує їхні стосунки, роблячи їх більш яскравими та різноманітними. Іноді навіть надто. Саме тому вони віддають перевагу завершенню стосунків із менш чутливими партнерами до моменту, коли між ними може виникнути справжня прихильність.

Сім’я та шлюб

Для Овнів тривале холостяцьке життя та пізній шлюб — це скоріше виняток, ніж звичка. Зазвичай вони одружуються дуже рано, коли переживають перше глибоке і щире почуття, яке, на їх думку, триватиме вічно. І так воно й буде, якщо обранець Овна погодиться з роллю слідуючого і з спалахами ревнощів партнера. Проте у відповідь на це подружжя цього знаку отримує турботу, забезпечення комфорту в сім’ї та затишку вдома — у повному обсязі.

Які вони батьки

Мами та тата, які належать до цього знака Зодіаку, виявляються ідеальними. Вони завжди готові слухати та розуміти свою дитину, ділитися її захопленнями, бути поруч у радощах та скорботах. І найважливіше, на відміну від подружніх стосунків, вони не прагнуть нав’язувати свою волю дітям. Вони не вимагають, щоб їхні нащадки робили все згідно з їхніми бажаннями. Батьки-Овни завжди на боці своїх дітей, і незалежно від обставин, завжди готові підтримати та захистити.

Дружба

Хоча особи під патронатом цього зоряного знака здаються душею товариства, легко налагоджують зв’язки та легко завойовують симпатії, справжніх друзів, перед якими вони готові відкритися на повну, в них небагато. Зазвичай до цього кола потрапляють лише ті, хто був поруч з Овном у критичний момент, а також ті, хто пройшов перевірку на міцність та вірність.

Захоплення та хобі

Захоплення Овнів, як правило, тісно пов’язані з їхніми здібностями та особливостями. Оскільки вони творчі особистості, з дитинства їх приваблює живопис, музика, танці, театр. У чому б вони не спробували себе, їм вдається досягти успіху. Їхнє прагнення до ризику та екстриму також направляє їх до активних видів спорту: альпінізму, рафтингу, боротьби, біатлону.

Кар’єра та професія

Лідерські якості та амбіції Овнів часто швидко роблять їх керівниками. Якщо не керівниками компанії, то принаймні керівниками менших команд або відділів. Якщо Овну немає де рости, він зробить все можливе, щоб стати найкращим у своїй справі та отримати визнання. Проте він погано сприймає критику, переконаний у своїй бездоганності.

Але всі ці досягнення можливі лише за однієї умови: Овен має захоплюватися своєю роботою. Інакше він швидко втратить інтерес. У найгіршому випадку він буде порушувати атмосферу в команді конфліктами до тих пір, поки його не попросять покинути.

Здоров’я

Стан здоров’я Овнів часто відображає їхній спосіб життя. Занадто завантажені роботою та іншими справами, вони ігнорують потребу у регулярному відпочинку, коректному харчуванні та достатньому сні. Ще більше, вони схильні до вживання шкідливої їжі у великих кількостях та не надають належної уваги сну. Через це багато хто з представників цього знака стикається з проблемами шлунково-кишкового тракту, а також нервовими розладами та депресією через хронічне втомлення.

Оскільки Овни не завжди готові звертатися до лікаря, переконані, що “все пройде само собою”, існує ризик, що їхні проблеми можуть перейти в хронічну стадію з частими відновленнями.

Знаменитості, які народилися під знаком Овна

Леді Гага, Леонардо да Вінчі, Стівен Сігал, Чарлі Чаплін, Елтон Джон.