Головна сторінка » У Києві вибухи, працює ППО (оновлено)

У Києві вибухи, працює ППО (оновлено)

У Києві, столиці України, сталося серія вибухів, що спричинило повітряну тривогу. Офіційний представник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко повідомив про це і закликав мешканців залишатися в укриттях до закінчення тривоги. До цього Повітряні сили ЗСУ інформували про ракету, яка летіла в напрямку Києва. За даними моніторингових пабліків, було зафіксовано пуски стратегічних ракет Х-101/555, а також існувала загроза застосування безпілотних літальних апаратів. В зв’язку з цим, мешканцям областей, де оголошено тривогу, рекомендується перебувати в укриттях. Нещодавно також було зареєстровано вибухи в Харкові та Полтавській області. Ця стаття пропонує більше деталей про ці події.

У Києві пролунали вибухи

фото ілюстративне

В Україні триває повітряна тривога

Близько 5:00 8 травня в Києві пролунали вибухи. У столиці працює ППО. Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

«Повітряна тривога триває! В столиці працює ППО. Перебувайте в укриттях до відбою повітряної тривоги!» – написав він.

Перед цим Повітряні сили ЗСУ повідомили про ракету в напрямку Києва. 

О 5:19 вибухи пролунали повторно. Близько 5:23 пролунав вибух на лівому березі міста, спрацювала ППО.

Нагадаємо, в Україні оголошено повітряну тривогу. Моніторингові пабліки повідомляли про пуски ракет Х-101/555 стратегічною авіацією. Також зберігалася загроза застосування БпЛА.

Мешканцям областей, де оголошено тривогу, варто перебувати в укриттях.

Раніше повідомлялося, що в ніч на 8 травня окупанти запустили по Україні «шахеди». У Харкові та в Полтавській області було чути вибухи.

Джерело: glavcom.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *