Головна сторінка » У Харкові знову лунають потужні вибухи

У Харкові знову лунають потужні вибухи

У суботу, 20 квітня, місто Харків стало ареною серії потужних вибухів, що викликали паніку серед місцевих жителів. Цю новину підтвердили не лише місцеві влада, а й різні Телеграм-канали. Уже з’явилася інформація про те, що було три вибухи. Міський голова Ігор Терехов повідомив, що Харків зазнав атаки окупантів, і закликав усіх мешканців міста і району шукати притулок. Сьогодні раніше, близько 12:30, вже був регістрований вибух під час повітряної тривоги, про що також повідомила влада, але цього разу вони оголосили про російський обстріл. Ця ситуація у Харкові викликає серйозне занепокоєння і потребує негайних заходів для забезпечення безпеки місцевих жителів.

Влада підтвердила вибухи в місті.

Харкові у суботу, 20 квітня, знову гучно під час повітряної тривоги – пролунала серія потужних вибухів. 

Про це повідомили місцева влада та місцеві Телеграм-канали.

У Харківській області о 14:18 було оголошено повітряну тривогу. У Мережі з’явилася інформація про вибухи. Зокрема, “Суспільне” пише, що їх було три.

Міський голова Ігор Терехов повідомив інформацію медіа, що Харків знову чує вибухи. Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив, що окупанти завдають ударів.

“Місто Харків та Харківський район: перебувайте в укриттях”, – наголосив чиновник. 

Як повідомлялося, сьогодні близько 12:30 у Харкові прогримів вибух під час повітряної тривоги. Влада повідомила про російський обстріл.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Джерело: tsn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *