Головна сторінка » Гороскоп » Гороскоп Скорпіон

Гороскоп на сьогодні Скорпіон

Особа, народжена під цим знаком, поєднує в собі суперечливі риси. Зовні він може виглядати стриманим та навіть відчуженим, але вглибині душі він дуже чутливий і емоційний. Відрізняється прямістю, розумом та відвертістю. Має неймовірну витривалість, гідно переносить усі випробування і йде до своєї мети, незважаючи на перешкоди. Амбітний і наполегливий. Скорпіон може бути нестриманим, помстяним і ображеним, але при цьому є щедрим та може щиро радіти за своїх близьких.

Скорпіони справді виділяються своєю складністю, динамікою та таємничістю серед усіх знаків. Хоча вони є водними знаками, їх відрізняє вогненна живучість і сила, порівнянна з тайфуном. Але не варто засуджувати їх за це.

Уявіть собі вічно активний вулкан емоцій, думок, підозр та бажань, що прихований у таємничих глибинах океану, який водночас лякає своєю таємничістю та захоплює своєю загадковістю — ось такий «внутрішній» образ Скорпіона.

Сильні та слабкі сторони Скорпіонів

Переваги Скорпіона: непохитний характер, витривалість, рішучість, наполегливість, амбітність, відданість, самовідданість, терплячість, прагнення до досконалості, глибока інтуїція.

Недоліки: прагнення до домінування, ревнивість, запеклість, небажання відкриватися, агресія, чутливість до образ, егоцентризм.

Чоловік-Скорпіон

Він гордий, сміливий, авторитетний та впевнений у себе, проте залишається замкненим. Цей таємничий чоловік може залишити яскравий слід у пам’яті або перетворитися на жахливий сон. Коли він відчуває потребу, він демонструє свою пристрасть та заворожує увагою, але при цьому його рішення завжди обдумані. За своєю природою він лідер, звикле командувати та досягати поставлених цілей. Цінує комфорт та розкіш. Не дозволить себе змінити. Рідко йде на поступки та цінує своє особисте простір. Не кожна жінка зможе поруч з ним.

Жінка-Скорпіон

Жінка-Скорпіон може бути охарактеризована як рокова особистість або жінка, що приковує увагу. Вона має сильну сексуальну привабливість, вражаючий вигляд та таємничість, її потужна енергія зводить з розуму чоловіків. Любить опинятися в центрі подій, і навіть після багатьох років у шлюбі залишається незрозумілою таємницею.

Ця жінка впевнена у собі, рішуча та незалежна. Вона знає свою вартість. Жінка-Скорпіон ніколи не буде слідувати вслід за чоловіком чи бути йому підлеглою. Вона не витримає поруч з собою партнера, який спробує її пригнобити. Від свого обранця вона очікує поваги.

Дитина-Скорпіон

Скорпіони відзначаються міцним характером, незалежністю та таємничістю ще з дитинства. Ззовні ця дитина може видаватися спокійною та стриманою, але вона глибоко відчуває все, що відбувається навколо. Йому може бути важко виразити свої почуття. Він дуже зв’язаний з батьками і шукає їхньої любові, навіть якщо це не завжди помітно. Дитина-Скорпіон має волячий характер: він впертий, відважний та рішучий. Вміє вправно керувати ситуацією. Образи запам’ятовує на довго.

Сумісність з іншими зодіакальними знаками

Скорпіон найкраще поєднується з земними знаками: Тельцем, Дівою та Козорогом. Зі знаками стихії Води, такими як Рак та Риби, у нього нейтральні відносини. Але з повітряними та вогненними знаками рівень сумісності зменшується.

Любов та відносини

Закоханий Скорпіон – це сила, перед якою важко встояти. Він може подолати всі перепони та корінно змінити своє життя та життя інших. У такі хвилини його дії керуються почуттями. Той, хто стане його партнером, відчує себе у вихорі емоцій, ніби на атракціоні американських гірок. З одного боку, Скорпіон готовий здолувати вершини заради своєї обраниці, обдаровувати її увагою та турботою. Але, з іншого боку, він може показати глибоку ревнощі та бажання захистити свого партнера від сторонніх очей. Відносини з ним будуть насиченими, але їх розвиток важко передбачити.

Інтимні стосунки

Багато астрологів не без причини вважають Скорпіона найбільш сексуальним знаком зодіаку. Вони чуттєві, вільні, емоційні та, як правило, мають високий лібідо. Для них не існує заборон, вони не бояться демонструвати свою фантазію та не можуть терпіти нудьгу.

Сім’я та шлюб

Скорпіони вибіркові у підході до вибору партнера та цілком виявляють цю особливість, коли обирають собі супутника чи супутницю в житті. Для них важливо мати поруч надійну особу, якій можна беззастережно довіряти. Вони не переносять невірності та легковажності, і навіть невеличкий флірт може їх розлютити. Зазвичай саме Скорпіони візьмуть на себе роль лідера в стосунках. Їм варто навчитися стримувати свої підозри та бажання помститися, щоб зберегти гармонію в шлюбі.

Які вони батьки

Скорпіони, як правило, є дбайливими та коханими батьками, але їм важко виражати свої почуття. Вони можуть бути надто суворими, жорсткими, запальними та авторитетними. Батьки-Скорпіони встановлюють в домі правила та очікують їх дотримання. Їм слід більше вірити своїм дітям і не пригнічувати їх.

Дружба

Скорпіон може стати вашим вірним союзником або небезпечним супротивником, залежно від вашої поведінки. Йому потрібний час, щоб оцінити людину і дати їй наблизитися до себе, показати довіру. Зраду Скорпіони не прощають, рішуче припиняючи відносини і не надаючи другого шансу.

Захоплення та хобі

Скорпіони, що полюбляють адреналін, часто захоплюються екстремальними видами спорту. Заняття в фітнес-центрі, бокс, стрибки з парашутом, альпінізм — все це дозволяє їм відчути справжні емоції та випустити накопичений стрес. Інший спосіб виразити свої почуття — через мистецтво: гра на музичних інструментах, живопис, акторська майстерність або моделювання з глини. Їх також приваблює містичне, тому не здивуйтеся, якщо ви знайдете у них вдома карти Таро чи руни.

Кар’єра та професія

Скорпіони не уникають складних завдань та викликів. На роботі вони прагнуть виявити свої найкращі якості, досягти вершин та стати лідерами. Завдяки своїй стриманості та рішучості вони часто досягають успіхів у медицині, зокрема, як хірурги, реаніматологи або патологоанатоми. Багато Скорпіонів працюють у рятувальних службах, армії та спорті. Глибоке розуміння внутрішнього світу людини спонукає їх до психології. Також деякі з них обирають професії музикантів, художників, письменників чи акторів.

Здоров’я

Маючи сильне здоров’я від народження, Скорпіони можуть невдовзі його підірвати через постійні стреси та фізичне перевантаження. Вони рідко дбають про себе та часто працюють до втоми. Особливо чутливими у них є горло, ніс, шкіра, спина, ноги, товстий кишечник, серце, кровоносна та сечостатева системи.

Знаменитості, які народилися під знаком Скорпіон

Леонардо Ді Капріо, Раян Гослінг, Демі Мур, підприємець Білл Гейтс, дизайнер Кельвін Кляйн.