Головна сторінка » Гороскоп » Гороскоп Водолій

Сильні та слабкі сторони Водолія

Говорячи про позитивні риси Водолія, на першому місці слід відзначити його наполегливість, здатність знаходити вихід із будь-якої складної ситуації, відповідальність перед собою та своїми близькими. Причому Водолії відчувають відповідальність у всьому — на роботі, перед начальством, перед друзями, а головне — перед родиною. Крім того, Водолії часто бувають чудовими батьками, які вміють знайти спільну мову зі своїми дітьми, не обмежуючись відомими стереотипами з книг про виховання.

Але серед недоліків Водолія можна виділити певну імпульсивність і ексцентричність, підвищену самовпевненість і іноді — надмірну різкість у судженнях або методах досягнення мети. Також деякі зауважують досить авторитарну позицію Водоліїв у родині — типу, якщо я беру на себе відповідальність, будьте ласкаво відповідати моїм установкам. Тому намагайтеся не нав’язувати Водолію свою думку і не прагніть здаватися мудрішими та досвідченішими, ніж він сам.

Чоловік-Водолій

Чоловік народжений у знаку Водолія дуже зв’язаний зі своїми близькими, але старається тримати незнайомців на відстані. Зазвичай, представники цього знаку віддають перевагу проводити більше часу на самоті зі своїми думками, аніж у шумному товаристві. Іноді чоловік Водолій може здатися м’яким і занадто доброзичливим, але це взагалі не так. У відносинах з близькими він вміє стояти за своїми поглядами. Сміливість, відкритість, прямота і чесність – ось основні риси чоловіків Водоліїв. Часто представники чоловічої половини Водоліїв реалізують себе у політиці, науці, мистецтві та світі моди.

Жінка-Водолій

На перший погляд, жінка-Водолій може виглядати цілком звичайною і непримітною, але при цьому вона завжди буде знаходитися у центрі уваги всіх чоловіків. І це завдяки її шарму, чарівності та здатності привернути до себе будь-якого співрозмовника. Чоловіки цінують її за виразний та гострий розум, а також легкість, але часто помиляються, думаючи, що можуть легко підкорити її серце. Жінка-Водолій буде з посмішкою слухати ваші компліменти, але це лише спосіб скоротити час. Деякі представниці цього знаку люблять виділятися у толпі – носять яскраві ексцентричні вбрання, зачіски та макіяж, а вже наступного дня можуть виглядати як справжні скромниці. Такий різкий контраст у зовнішності та поведінці приваблює чоловіків, які вважають жінку-Водолія загадковою і спокусливою.

Дитина-Водолій

Дуже часто Водоліям доводиться дорослішати рано. Їх дитинство може бути не таким затишним і “цукерковим”, як у інших дітей, що залишає відбиток на подальше життя.

Маленькі Водолеї можуть бути білою вороною в колективі, відчувати зраду, складні стосунки зі сверстниками, братами і сестрами, несправедливість, відчуження. Тому для Водоліїв важливо і болісно в житті тема знаходження друзів і співрозмовників. Можливість мати свободу, право вибору і стояти за свою самостійність. Можливість бути першопроходцем, робити по-своєму, розширювати межі. У найкращому випадку така дитина вже з дитинства починає розкривати свою безпосередність та таланти, – зауважує наш експерт.

Сумісність з іншими зодіакальними знаками

Якщо говорити про відповідність, то в любові і шлюбі Водолії зазвичай шукають не об’єкт пожадливості, а душу-родича. Людину, яка зрозуміє та оцінить їх сміливі ідеї та пориви, при цьому буде підтримувати їх у всьому, не претендуючи на перевагу в відносинах. Найгармонічніші відносини для Водолія складуться у союзі з Овнами, Стрільцями та Дівами, які також міцно стоять на ногах, мислять раціонально і не схильні до необдуманих кроків. А ось яскраві вибухові Леви або Близнюки з їхньою невизначеністю та змінюваністю як партнери для Водоліїв, швидше за все, не підійдуть.

Любов та відносини

Здебільшого Водолій залишається байдужим до палких страстей і кохання. Водолеї не будуть терзатися ревнощами та підозрами, докучаючи собі і своєму партнерові. Під час сварок не варто очікувати від них бурхливих розглядів стосунків або навіть агресії та жорстокості.

Роблячи вибір щодо життєвого партнера, Водолій більше керується розумом, ніж серцем. В ролі партнера цей знак зодіаку завжди надаватиме перевагу людині, яка враховуватиме його думку, поважатиме вибір і особисті межі, підтримає в усіх нових починаннях та буде прагнути до самовдосконалення. Не менше важливим є і душевний комфорт, який має велике значення для Водолія, тому він шукатиме його в стосунках.

Інтимні стосунки

Оскільки Водолій є представником повітряної стихії, то земні плотські насолоди не викликають в нього великого інтересу. Справа, скоріше, в задоволенні цікавості та тяги до чогось нового, тому Водолеї рідко зв’яжуть себе з одним партнером до шлюбу. Не варто очікувати від нього палкої страсті, але якщо Водолій побачив у вас родинну душу, то і від статевого акту з ним можна чекати чогось більшого, ніж просто фізичний контакт.

Сім’я та шлюб

Водолій не завжди прагне укладати шлюб, оскільки боїться, що сім’я може заважати його планам та амбіціям. З іншого боку, особи цього знаку завжди віддають перевагу стабільності новим невідомим відносинам, і потреба в душевному комфорті та близькості з віком виявляється сильнішою, ніж переживання через можливість втратити незалежність.

Ідеальний шлюб для Водолія — це можливість разом із партнером подорожувати світом, відкривати нові хобі та розваги, спільно планувати майбутнє. Але рутинні домашні обов’язки, як-то миття посуду, можуть спричинити сварки та незрозуміння в сім’ї.

Які вони батьки

Настання дитини для Водолія — важлива подія, до якої він готується довгі роки. Точно тому, частіше за все, Водолеї стають батьками вже у відносно зрілому віці. Але його стійкості, терплячості та батьківській мудрості можна тільки позаздрити. До своїх батьківських обов’язків Водолеї ставляться ретельно та серйозно, рідко допускаючи до виховання бабусь і дідусів, не кажучи вже про порадників ззовні. Точно тому з дітьми вони зазвичай перебувають у дружніх стосунках, разом знаходять захоплення або способи незвичайного сімейного дозвілля. І ще Водолеї ніколи не будуть ругати своїх дітей за погані оцінки чи виклики зі школи.

Дружба

Водолій — один із найдружелюбніших і товариських знаків зодіаку. Він вітає нові знайомства, спільні виїзди з друзями на відпочинок, часто гуртує дружні компанії у себе вдома. Але насправді вірних друзів в нього не так багато. Часто Водолій може бути занадто відвертим, а інколи й недостатньо тактовним, не терплячи чужої думки, яка відрізняється від його власної. Іноді ця позиція може відштовхнути. Втім, Водолії завжди готові визнати свою помилку, вибачитися та першими піти на зустріч, якщо розуміють, що перебрали. А ще Водолії завжди протягують руку допомоги другові у важку хвилину, підтримають грамотною порадою. Не варто очікувати від цього знака зодіаку підступності чи зради: незважаючи на своє амбіційне прагнення, Водолій ніколи не піде на компроміси ради досягнення своїх цілей.

Захоплення та хобі

Завдяки своєму прагненню до всього нового, Водолія можна з правом назвати найбільш багатогранним знаком зодіаку з різноманітними талантами. З раннього дитинства його захоплюють заняття музикою, танцями, малюванням — і в кожному з захоплень Водолій досягає певних успіхів. Часто в підлітковому віці Водолії цікавляться спортом — плаванням, гімнастикою, легкою атлетикою та єдиноборствами. Дорослішаючи, Водолії з радістю вирушають подорожувати, вивчати іноземні мови, культуру, побут і звичаї інших народів.

Кар’єра та професія

Більшість людей, що народилися у знаку Водолія, знаходить себе в таких галузях як дизайн, програмування, наука, політика, телебачення та медіа, а також благодійність. Часто представники цього знаку зодіаку стають ініціаторами нових стилів у мистецтві. Водолеям властива вроджена здатність об’єднувати навколо себе людей, особливо навколо якоїсь ідеї. У рутинній роботі, де відсутня творча жилка і можливість проявити себе, Водолеї в’януть. Віддалена робота також підходить їм, а також колективні проекти.

Здоров’я

Люди, народжені під знаком Водолія, не є прикладом сильного здоров’я та відмінного імунітету, які б властиві деяким іншим знакам зодіаку. Їх вразливі точки – це кістки та м’язи нижніх кінцівок (икри, гомілки), зап’ястя, а також травна система та очі. Серед хвороб, які часто зустрічаються у Водолеїв, можна відзначити анемію, варикозне розширення вен, тромбофлебіт, судоми ікроножних м’язів, схильність до розтягнень та переломів, катаракту та швидке погіршення зору з віком.

Знаменитості, які народилися під знаком Водолій

Під знаком Водолія народилося багато відомих поетів, письменників, акторів і видатних політиків – Авраам Лінкольн, Чарльз Дарвін, Боб Марлі, Джон Траволта, Крістіан Діор.