Головна сторінка » Гороскоп » Гороскоп Стрілець

Сильні та слабкі сторони Стрільця

Незважаючи на те, що Стрільці є нестримними оптимістами та роботягами, вони також мають свої слабкі сторони.

Сильні сторони

Стрільці – це далекоглядні мислителі з широким горизонтом. Вони можуть надихати і бути лідерами. Вони позитивні, відчувають радість життя і часто здається, що вони улюбленці долі.

Слабкі сторони

Для Стрільців важливе визнання, іноді вони можуть бути занадто егоїстичними. Їхнє бажання завжди бути в центрі подій може перерости у “синдром великого спеціаліста”. Їхня поспішність та невмотивована нервозність може затьмарити їхні позитивні якості.

Якщо Стрільці зможуть йти на компроміс, вони зможуть уникнути конфліктів. Вони можуть бути пасивними в питаннях, які не зацікавлюють їх. Бутові питання для них можуть залишитися не на першому місці.

Чоловік-Стрілець

Мужчини-Стрільці звикли до уваги в колективі. Їм легко наводити друзів, але через кар’єрні амбіції вони можуть вести себе стримано чи укладати розрахункові шлюби. Їхні відмінні риси: гомонливість, вміння вразити словом та дарувати оптимізм оточуючим.

Стрілець обладнаний чудовими лідерськими якостями. Як керівник, він здобуває повагу в команді не завдяки строгій дисципліні. Його прагнення до справедливості може призводити до конфліктів.

Жінка-Стрілець

Комунікабельна позитивна особа — ось так сприймають оточуючі жінку-Стрільця. З найраніших років вона навчилася ставити мети та послідовно рухатися до їх досягнення. Невпевненість, сором’язливість та душевна нестійкість — це не для Стрільців.

У відносинах представниці цього знака занурюються без залишку, але критично ставляться до зради. У інтимному житті — пристрасні, в навчанні та роботі — ретельні. У сімейних стосунках на вагу ставлять відвертість та довіру, але не вважають злочином невеликий флірт у професійному оточенні.

Дитина-Стрілець

Малюки-Стрельцы відзначаються великою допитливістю. Ці малесенькі дослідники постійно хочуть відкривати для себе щось нове. Батькам такої дитини слід бути завжди на чеку, аби їхній малюк не отримав поранення чи не загубився в невідомому оточенні. Послухняність не про малят Стрельців, але гарантовані активні ігри та безкінечний сміх. Діти, народжені під знаком Стрельця, відзначаються товариськістю, легко знаходять спільну мову з іншими та швидко оточують себе друзями. Хто, як не вони, завжди готові взяти участь у шкільних святах і конкурсах? Із точними науками у них також все гаразд. Завдяки своєму старанню і натхненню, вони з раннього віку прагнуть до великих досягнень.

Сумісність з іншими зодіакальними знаками

Найкраща взаємодія спостерігається з представниками вогняного елементу. Союз двох Стрільців може існувати довго. Також є добра взаємодія з знаками повітряного елементу зодіаку.

Співжиття з Овнами, Левами та Стрільцями може бути дуже гармонійним. Такі знаки зодіаку, як Риби та Раки, які більшу частину свого життя проводять у меланхолії, не є найкращими партнерами для жвавого Стрільця.

Любов та відносини

Люди народжені у знаку Стрільця дуже схильні до закоханості, вони можуть швидко захоплюватися і загорятися новими почуттями. Головним недоліком цих романтиків є їх непостійність. Стрільці можуть тривалий час ідеалізувати свого партнера, а потім раптово зрозуміти реальну картину. Якщо невинний обраний виходить з п’єдесталу, то йому не завдати відновлення.

Вразливість Стрільців може спричиняти конфлікти. Партнеру Стрільця варто бути готовим до ревнощів, які не завжди обґрунтовані. Водночас, у відносинах Стрільці щедрі на ніжність, подарунки та теплі слова.

Інтимні стосунки

У своєму прагненні до насолод Стрільці можуть часто змінювати партнерів. Як і в інших аспектах життя, у них переважає страх відсутності цікавості. Вони можуть домінувати у спальні, і при цьому з радістю приймають нові ідеї своєї другої половинки.

Сім’я та шлюб

Стрільці не поспішають вступати в шлюб. Ранні шлюби, укладені в юності, швидко розпадаються. Якщо серед потенційних партнерів з’явиться “Той самий”, Стрільцю доведеться довго розглядати його, спочатку виявляючи байдужість і холодність. Рольові ігри допоможуть Стрільцю зберегти вірність у шлюбі. Навіть найбільш праведний партнер не уникає стика з ревнощами Стрільця. Люди цього знаку не переносять критику, але самі не проти брати на себе керівництво в родині.

Які вони батьки

Основною сферою, в якій Стрілець прагне досягнути успіху, є кар’єра. Проте його вічна тяга до освіти може допомогти в вихованні дітей, адже головний гасло Стрільців: “Я вас навчу”. Мати-Стрілець з великою ймовірністю не покине кар’єру ради сім’ї, оскільки цінує визнання в суспільстві. Проте серед Стрільців зустрічаються й успішні багатодітні батьки.

Дружба

Стрільці, будь то чоловіки чи жінки, здатні підтримувати довготривалу дружбу. Однак друзям варто поважати потребу Стрільця у волі та руху. Представники цього знаку не знають бездіяльності. Наукові проекти, подорожі, пригоди — для всіх цих подій Стрільцю потрібні надійні друзі. Товариш, що поділяє погляди Стрільця, легко уникне конфліктів.

Захоплення та хобі

Стрільці обожнюють бути в центрі уваги та насолоджуватися захопленням оточуючих. Їх захоплення та інтереси спрямовані на те, щоб яскраво і привабливо демонструвати себе. Важко уявити Стрільця, зайнятого тихою рукодільною справою, такою як вишивка хрестиком. Ймовірно, він обере акторський гурток або заняття вокалом. Цей вогняний знак віддає перевагу верховій їзді, сафарі та інтелектуальним іграм.

Кар’єра та професія

Стрільці – природні лідери. Вони можуть стати видатними ораторами, вчителями або телеведучими. Постійне самовдосконалення може підняти їх на вершину, перетворивши на духовних наставників, вищих військових або політичних діячів. Іноді їхнє прагнення до новизни мотивує їх шукати нові сфери діяльності і починати все спочатку.

Навіть в шумному оточенні Стрільці можуть зосередитися і виконувати рутинну роботу, проте їх на це частіше спонукають великі гранти чи заслужені нагороди. Їхня природна активність і сміливість дозволяють їм вибирати професії, пов’язані з ризиком.

Здоров’я

Стрільці часто зіткнюються з застудами. Їхнє прагнення до зайвих розкошей та слабкість можуть спричинити набір зайвої ваги. Активні фізичні заняття допомагають їм підтримувати гарну фізичну форму.

Різноманітні захворювання, такі як ревматизм чи проблеми з нервовою системою, можуть послабити їхню імунну систему. Відчуття недостатньої уваги може викликати у Стрільців почуття пригніченості. Щоб підтримувати своє здоров’я, їм слід уникати стресових ситуацій, дбати про стан печінки та вчасно очищувати судини. Духовні вправи можуть допомогти впоратися з напругою.

Знаменитості, які народилися під знаком Стрілець

Бред Пітт, Брітні Спірс, Тейлор Свіфт, Майлі Сайрус, Вінсан Кассель.