Головна сторінка » Гороскоп » Гороскоп Близнюки

Сильні сторони

Перша видатна особливість Близнюків — це їх неймовірно складена психіка. Вона поєднує в собі одночасно холеричний і меланхолічний типи темпераменту. Саме звідси виникають такі часті зміни поведінки, які помилково сприймаються як подвійність. Але саме ця особливість робить Близнюків такими цікавими та привабливими для багатьох людей.

У Близнюків найбільш адаптивна психіка серед усіх дванадцяти знаків. Вони легше за інших пристосовуються до нових обставин. А здатність знаходити спільну мову з людьми заслуговує визнання. Близнюки вже за кілька хвилин майже безпомилково можуть зрозуміти, що за особа перед ними, як варто спілкуватися та чого від нього очікувати. Вони в секунди можуть перемикатися з одного стилю спілкування на інший.

Близнюки володіють невгамовною жагою до знань. Вони вміють опрацьовувати величезний обсяг інформації. Їхні знання часто вважають поверхневими, але це не зовсім так. Якщо Близнюк не поглибився в якусь тему, це означає, що вона просто неактуальна в його житті на даний момент. Але якщо знадобиться розібратися в якійсь темі, то настільки глибоко та з різних сторін вони зможуть її вивчити, що жодний інший знак Зодіаку не зможе навіть наблизитися до цього рівня розуміння.

Слабкі сторони

Недоліки Близнюків можуть полягати в їхньому надмірному спілкуванні, що призводить до періодів відчуття повного виснаження.

Вони так поспішають жити, що беруться за кілька завдань одночасно. Це може викликати втому чи недостатньо часу для якісного виконання завдань, тому доводиться залишати деяку частину робіт незавершеною.

Вміння швидко перемикатися з одного завдання на інше — і сильна, і слабка сторона Близнюків. Це допомагає досягати більше та жити цікавим життям, але це також може завантажувати психіку та призводити до проблем зі здоров’ям. Це впливає на їхнє спілкування з оточуючими, оскільки сфера відносин часто виходить з зони уваги Близнюків.

Близнюки не схильні до докладних пояснень. Їм легше самостійно аналізувати та надавати остаточний результат. Але коли їх запитують, чому вони прийшли саме до такого висновку, вони можуть зіпсуватися. Їхні логічні ланки настільки складні, що інколи неможливо пояснити іншим.

Чоловік-Близнюки

Чоловік-Близнюки, як правило, виявляється дуже активною та цілеспрямованою особистістю. Він з легкістю та граючи досягає успіху в суспільстві, будує кар’єру та вміє заробляти. Проте соціальному прогресу Близнюків можуть заважати лише проблеми в родині. Якщо ви бачите нереалізованого чоловіка-Близнюка, це може означати, що в його дитинстві та юності не було отримано необхідної кількості тепла, підтримки та догляду від батьків.

Незважаючи на всю його самодостатність, прямолінійність та змінливість, чоловікові-Близнюкам потрібна одна стійка складова — щоб про нього постійно хтось піклувався. Якщо в ранньому віці він не отримує цього у родині, то може згодом знаходити всі необхідні речі у стосунках зі своєю другою половиною і, в прямому сенсі, перетворитися. Це ті чоловіки, які здатні змінити своє життя на 180 градусів.

Чоловік-Близнюки очікує від своєї життєвої партнерки щирості. Завдяки своїм неймовірним аналітичним здібностям, він відмінно розуміє людей за невербальними ознаками, тому обманути його не вийде.

Якщо ви легкі та позитивні, вмієте дбати про свою другу половинку, щиро захоплюєтесь різноманіттям цього світу і бажаєте досліджувати його не самотужки, то чоловік-Близнюки є вашим ідеальним спільником. Найлегше чоловіки-Близнюки засновують сім’ї до 25 років або вже після 35 років.

Жінка-Близнюки

Жінка-Близнюки є романтичною, ніжною, вразливою, чутливою, змінливою та непередбачуваною. Іноді може здаватися, що в ній переплітається кілька особистостей. Вона може мучитися вибором, і це не через нерішучість. Просто вона намагається проаналізувати безліч відтінків, щоб знайти єдине правильне рішення. І в кінцевому підсумку, їй це вдається майже безпомилково. Жінки-Близнюки є найкращими порадниками у будь-яких життєвих питаннях. Вони не терплять рутини, тому часто обирають професії, пов’язані з творчістю та різноманітністю. Зазвичай вони не зупиняються на одній сфері діяльності і можуть одночасно працювати в кількох напрямках бізнесу.

Якщо ви вирішили розпочати стосунки з жінкою-Близнюками, будьте готові до того, що вам доведеться трохи стати екстрасенсом. Ви будете самостійно здогадуватися про причини її занепокоєнь та незадоволень. Вона не звикла прямо висловлювати претензії і вступати в конфлікти. Зате вона буде підкидати вам безліч натяків. Якщо жінка-Близнюки відкрито висловлює претензію, це означає, що вона доведена до крайньої точки. І потрібно негайно приймати заходи для зміни ситуації.

Жінкам-Близнюкам підходять активні чоловіки. Тих, хто більше говорить, ніж робить, вони не сприймають серйозно. Жінки-Близнюки люблять дорогі подарунки, красиві та різноманітні уваги. У вашому арсеналі повинно бути як найбільше варіантів проведення дозвілля, щоб очарувати жінку-Близнюки.

Якщо у жінки цього знаку є діти від попереднього шлюбу, то спочатку потрібно буде побудувати стосунки з її дітьми.

Дитина-Близнюки

Дитина-Близнюки є найбільш допитливою серед усіх знаків зодіаку. Її цікавість не дає їй сидіти на місці. Отже, як тільки маля-Близнюки починає повзати, розпочинається важкий період для батьків.

Зазвичай маленькі Близнюки починають ходити та говорити раніше своїх ровесників. Тоді в житті їхніх батьків настає новий цікавий період, коли вони повинні відповідати на мільйон питань “чому” щодня.

Діти-Близнюки з великим інтересом вивчають все нове, тому зазвичай не мають проблем з навчанням. Єдиний виклик – сконцентрувати увагу на якомусь предметі більше 10 хвилин. Тут є маленький хитрість: треба показати маленькому Близнюку, який практичний результат він отримає після освоєння знання чи навички. Якщо Близнюк бачить кінцевий результат, то він готовий вивчати предмет глибше. В іншому випадку він швидко переключиться на щось новеньке.

Діти-Близнюки також не відрізняються особливою терпимістю: вони хочуть отримати все одразу. Батькам іноді складно пояснити маленькому Близнюку, чому потрібно зачекати і як так вийшло, що не всі іграшки у світі належать йому.

Якщо ви поставите себе перед дитиною-Близнюком як надійний і мудрий друг, то він з великим інтересом та увагою буде слухати ваші поради. Давати батьківські настанови краще ненав’язливо. Діти здатні аналізувати, робити висновки та вчитися на чужих помилках. Але спроби нав’язати їм свою правоту лише відштовхнуть вас одного від одного.

Сумісність з іншими зодіакальними знаками

Найлегше Близнякам буде знайти спільну мову та встановити тривалі стосунки зі Стрільцем та Водолієм. Міцний союз також можна побудувати зі Скорпіоном, Левом та Вагами. Складніше буде підтримувати відносини з Тельцем та Раком. Найскладніша сумісність спостерігається з Овном, Раком, Дівою, Козерогом та Рибами.

Любов та відносини

Близнеці – це самодостатній знак. Їм практично ніколи не буває нудно власній компанії, тому вони менше залежать від присутності партнера, ніж інші. Навіть оточені великою кількістю прихильників, вони не готові пустити кожного до себе. Вони готові будувати близькі стосунки тільки у тому випадку, якщо вони будуть легкими і насиченими.

Близнеці шукають у партнері близького друга, з яким вони будуть досліджувати світ, цікаво та різноманітно проводити час. Життєрадісність у партнера є важливою, так само, як і для самого Близнця. Ідеального партнера для Близнця можна охарактеризувати фразою: “З яким завжди цікаво”.

Близнеці вперше закохуються в інтелект і обізнаність партнера. Чесність має величезне значення для представників цього знака. Якщо ви любите таємниці, звикли носити маски та розгортати інтриги, то Близнці не ваші люди.

Відносини з напруженістю та недосказаністю важко переносяться Близнцями. Їм набагато легше почути про ваші претензії і незадоволення прямо, ніж відчувати, що ви чимось утримуєтесь. Останнє взагалі може бути руйнівним для стосунків з Близнцями. Вони не дають другого шансу. У цьому знаку дуже категоричні погляди, тому перш ніж відмовитися від стосунків з Близнцями, подумайте ще раз. Ігри в “Кіт-миша” та “Прийду-піду” тут не спрацюють.

Якщо ви скаржитесь на Близнців, ні в якому разі не підвищуйте голос, інакше ви будете проігноровані. Близнець може почути вас тільки якщо ви говорите щиро і спокійно.

Не варто очікувати миттєвої реакції від Близнців під час розгляду відношень. Перш ніж відповісти, вони повинні все проаналізувати, і лише після цього вони зможуть запропонувати конструктивне рішення.

Інтимні стосунки

У сфері інтимних стосунків для Близнюків найважливішою є атмосфера, в якій все відбувається. Місця для близькості самі по собі повинні періодично змінюватися. Витрачати багато часу тільки в одній спальні з Близнюком не вийде. Вони цінують різноманіття та відкриті до експериментів. Щодо партнера, вони обирають його за запахом тіла.

Сім’я та шлюб

Традиційний спосіб життя, до якого схиляє сім’я, може бути важким для Близнюків. Тому у їхньому житті завжди бурхливо: сьогодні вони збирають гостей вдома, завтра вирушають у гості, а післязавтра — усі разом вирушають у подорож. Наїдина річ, яка має бути стійкою в сім’ї Близнюка — це турбота про нього від його партнера. Ця щоденна увага і допомагає йому досягати більше. Дрібні знаки уваги щодня дозволяють Близнюкам відчувати ваше почуття.

Навіть у сімейному житті Близнюкам потрібен свій куточок, де вони можуть відпочити. Не рідко вони вибирають окремі кімнати для проживання зі своїми партнерами. Жінка-Близнюк не терпить, коли хтось втручається у її кухонні справи: ніхто, крім неї, не може навіть пересунути баночку.

Чоловіки-Близнюки ж цінують свій гараж або робочий кабінет. Їм важливо мати своє особисте простір.

Близнюки можуть мати багато різноманітних відносин, але стосовно вибору партнера вони дуже ретельні. Життя для них — це сукупність дрібниць, і має співпасти безліч деталей, щоб Близнюк вирішив пов’язати своє життя з певною особою.

Які вони батьки

Близнюки виявляються чудовими батьками. Вони будують близькі та довірливі стосунки з дітьми. Завжди надають можливість висловитися, уважно слухають, діляться життєвим досвідом та з радістю допоможуть розібратися в певній ситуації. Вони надають дітям свободу у здобутті власного досвіду та дозволяють допускати помилки. З великим задоволенням сприяють їх розвитку та прагнуть забезпечити найкращу освіту. Дітям родителі-Близнюки ніколи не буде нудно. Вони будуть активно включені в батьківське життя та дадуть їм вибір із сотень гуртків та секцій.

Правда, самим Близнюкам легше мати справу зі старшими дітьми, з якими можна зайнятися чимось або поговорити. До цього часу батьки-Близнюки можуть бути трохи збентежені та не повністю розуміти свої обов’язки.

Дружба

Близнюки завжди оточені великою кількістю людей, але їх справжніх друзів можна перерахувати на пальцях. Вони уважно стерігають свій вразливий внутрішній світ від натовпу. Їх енергетичні резерви не дозволяють підтримувати близьке спілкування з багатьма одночасно. Крім того, Близнюки дуже швидко розпізнають людей і розуміють, наскільки глибокі відносини можуть розвиватися з певною особою. Тому, якщо ви з першої спроби не потрапили у їх “внутрішній коло”, то другого шансу у вас може не бути.

Якщо вам все ж таки вдалося подружитися з Близнюком, то ви розкриєте перед собою всю красу та ніжність його душі. Представники цього знаку – чудові друзі, дуже вірні та співчутливі. Вони неймовірно емпатичні, вміють щиро співчувати та співчувати. Завжди готові допомогти не лише словом, а й справою. До речі, до Близнюків можна звертатися із запитаннями. Вони завжди уважно прослухають і дадуть корисні поради. Щоправда, це може зайняти трохи часу. Так що не ображайтеся, якщо ваш друг-Близнюк не відповів миттєво. Йому потрібно подумати.

Захоплення та хобі

Важко перелічити на пальцях те, що може зацікавити Близнюків. Спробуємо виділити хоча б головні захоплення. Навчання — їхнє основне хобі: їм цікаво все, що якось допомагає розширити їхній світогляд. Особливу любов Близнюки відчувають до будь-яких джерел інформації: друкованим та аудіокнигам, журналам, газетам. Часто Близнюки захоплюються вивченням іноземних мов та культури інших народів. Не рідко вони спробовують себе як письменники, телеведучі та блогери. Чоловіки-Близнюки часто цікавляться розробкою та ремонтом різних механізмів, різьбленням по дереву чи виготовленням меблів. Жінки-Близнюки часто віддають перевагу малюванню, флористиці, ікебані та різному рукоділлю, рідше кулінарією.

Кар’єра та професія

Близнюки можуть успішно реалізувати себе у всьому, що пов’язано з спілкуванням, торгівлею, рекламою, PR, ЗМІ, новітніми технологіями та обробкою інформації. Майже всі сучасні професії підходять Близнюкам. Вони також вміло виступають перед публікою, тому з них виходять чудові переговірники, консультанти, диктори, телеведучі, блогери, журналісти, гумористи та пародисти.

Вони відмінні аналітики і вміють працювати з великою кількістю інформації, тому часто обирають професії аудитора або програміста. Вони мають письменницькі здібності, і серед них часто зустрічаються сценаристи, коректори та редактори.

Здатність знаходити підхід до будь-якої людини робить Близнюків чудовими рекламістами, PR-менеджерами, продавцями та комерційними представниками. Якщо Близнюки вибирають для себе діяльність у громадському секторі, то зазвичай співпрацюють з молоддю.

Багато Близнюків працюють у поштових службах та різних логістичних компаніях. У студентські роки Близнюки частіше інших знаків зодіаку вибирають собі роботу кур’єром.

Здоров’я

Психіка Близнюків стає не лише їхньою головною перевагою, але й вразливим місцем. Вони більше за інші знаки зодіаку схильні до різних захворювань нервової системи. На тлі глибоких емоційних переживань Близнюки можуть зіткнутися з проблемами в роботі органів травлення.

У дитинстві вони частіше за інших мають проблеми з дихальними захворюваннями та алергічними реакціями. Дорослі рідше зіштовхуються з хворобами, пов’язаними з органами дихання та алергіями, але іноді проблеми залишаються на все життя і набувають хронічного характеру.

Знаменитості, які народилися під знаком Близнюки

Артур Конан Дойль, Мерилін Монро, Данте Аліг’єрі, Пол Маккартні, Жак-Ів Кусто.