Головна сторінка » Гороскоп » Гороскоп Лев

Сильні та слабкі сторони Лева

Хоч Лев володіє численними позитивними якостями та рідко відступає перед невдачами, у нього також є вразливі сторони.

Егоцентризм часто заважає Леву виявляти себе в любовних відносинах та довіряти партнеру. Люди цього знаку занадто фокусуються на собі та чутливі до критики. Їм здається, що оточуючі намагаються їх образити. Інколи потужна енергія Льва заважає йому спокійно виконувати свої завдання. Вогонь у його душі спонукає до постійних змін, що вимагають багато зусиль. Лев пам’ятливий, ненавидить брехню та облуду, для нього важливо бути оточеним довіреними особами.

Його внутрішній потенціал та жага до життя роблять Льва людиною, яка завжди йде вперед, допомагаючи іншим, але не забуваючи про себе. Він готовий до нових викликів, при цьому зберігаючи спокій у складних ситуаціях. Цьому знаку зодіаку властива впевненість, рішучість, наполегливість. Леви обдаровані, не бояться показати себе в повній мірі — вони прагнуть до досконалості, проте цінують і прості радощі життя. Наприклад, Лев полюбляє дітей, навіть якщо не планує ставати батьком.

Чоловік-Лев

Стрункий та впевнений у себе Лев-чоловік не лише відданий член сім’ї, але й той, хто прагне кар’єрного росту і досягає своїх мет. Чоловік-Лев володіє глибоким внутрішнім світом, харизмою та бажанням завжди бути у центрі уваги. Для нього важливе професійне зростання, він цілеспрямований та жадає любові. В стосунках Лев-чоловік має перевагу, іноді тисне на обранку. Йому потрібно відчувати, що він не тільки дає, але й отримує віддячу. Лев-чоловік важко переживає самотність, йому до вподоби гучні компанії та святкування. У нього багато друзів, які часто звертаються за порадою чи допомогою. Якщо Лев не може знайти свою єдину, він часто змінює партнерок — ця страсть ще більше розживає його інтерес до інших аспектів життя.

Жінка-Лев

Здається, їй все під силу — жінка-Лев нічим не поступається чоловіку у своїй пристрасті до розкоші, багатства та уваги. Всім відомо, як вона вражає.

Справжня левиця не бачить перед собою перешкод — вона яскрава, магнетична та спокуслива. Погляди чоловіків невідступно слідкують за жінкою-Левом, а її впевненість у собі на висоті. Може здатися, що усе навколо залежить від неї. І це так — якщо левицю ніхто не стримує, вона відчуває свободу і просто квітне. Жінки-Леви — чудові матері, незважаючи на те, що вони обожнюють себе, можливо, навіть більше, ніж інших.

Дитина-Лев

Не слід завжди йти на поступки маленькому маляті-Леву. Він повинен вчитися розуміти свої особисті межі.

Коли дитина зростає, на неї зосереджена вся увага. Це все тому, що маля-Лев просто не уявляє життя без цього. Для нього важливі не лише слова, але й дотики. Діти-Леви дуже чутливі до дотиків, вони сприйнятливі, і їхній характер вже проявляється у молодому віці. Вони не завжди готові ділитися іграшками, лютують, потрапляють у суперечки. З часом маля-Лев все більше стає відкритим до інших. І хоча спочатку з такою дитиною можуть виникати виклики, зі зростанням він стає більш самодостатнім.

Сумісність з іншими зодіакальними знаками

З Левами взаємини складні — вони прагнуть домінувати над іншими. Однак інші вогняні знаки розуміють їх, як ніхто інший.

Найкраща сумісність у Льва з такими вогняними знаками, як Овен чи Стрілець. Близнюк теж підходить Леву, проте будувати відносини з ним вже складніше. Обидва знаки обожнюють увагу та спілкування, а довіра в їхньому союзі може швидко втратитися. Лев вимогливий до об’єкта свого захоплення — він легко може попросити його відмінити важливу зустріч або зупинити всі справи, щоб провести час разом. Існують перспективи в стосунках і з представниками водяних знаків, наприклад, з Рибами.

Любов та відносини

У коханні Льва можна загубитися. Вони дуже романтичні, обожнюють не лише отримувати компліменти, а й їх дарувати.

Лев — витік кохання. Він ділиться ним з усіма, але особливо багато тепла його серця отримує партнер та близькі. Харизма, страсть, яскравість й вогонь в очах — Льви страсті до кохання, вони романтичні, відкриті в стосунках і готові зануритися в світ коханої людини. Вони цінують, коли їх хвалять та дарують компліменти. Лев звик дарувати більше, але завдяки його величезному внутрішньому запасу любові зберігається рівновага. Навіть показуючи свої почуття, він відчуває комфорт. Льви прагнуть до створення родини і народженню дітей. Для них важко уявити життя без кохання. Часто трапляється, що кохання саме знаходить Льва. У взаєминах головне — не втратити себе, частіше слухати партнера та сприймати його особливості.

Інтимні стосунки

Для Льва інтимність — це спалах емоцій та почуттів. Він обожнює занурюватися в цей чарівний світ разом із своїм партнером.

Леви — істоти страсті, які відзначаються потужною сексуальною енергетикою. Інтим не лише про фізичний контакт, але й про обмін енергією з коханою людиною. Домінуючі риси характеру Льва можуть виявлятися й у сексуальних відносинах. Партнеру Льва важливо відкрито спілкуватися, вказуючи на те, що може йти не так, і ділитися своїми бажаннями та відчуттями. Інтимні стосунки часто подаровують Льву додаткову енергію — він відчуває щастя, якщо близькість приносить йому задоволення, релаксацію та спокій. Для Льва іноді важко стримувати свої імпульси, тому їх сексуальне життя сяє як незакінчений феєрверк. У такому відношенні важливо знайти того, хто буде розділяти такий підхід і прийме Льва з його бурхливою енергетикою.

Сім’я та шлюб

Неймовірна любов у серці Льва робить його чудовим членом сім’ї. Він ставиться до своїх близьких з повагою та вдячністю. Хоча Лев завжди прагне до завоювань і прагне досягти великих вершин, він глибоко відчуває, що сім’я набагато важливіша за кар’єру. Леви — народжені сім’янини, якщо вони знаходять свою долю. Вони цінують шлюб і бачать в ньому тільки позитив. Сім’я надає Льву енергію, яку він перенаправляє на інші сфери свого життя. Щодо дітей: Леви можуть бути вимогливими батьками, але завжди з розумінням ставляться до своїх дітей, навіть коли вони вже дорослі. Дитячі радощі, щасливі миті, помилки та невдачі — все це приносить Льву незабутнє задоволення.

Які вони батьки

У батьківстві егоїстичні та самовдоволені Леви стають трохи лагіднішими, навчаючись бачити не лише себе, але й приймаючи відповідальність за своїх дітей та підтримуючи їх у складних моментах.

Хоча Лев зазвичай незговірливий, народження дітей змінює його, роблячи його менш схожим на свій звичайний образ. Так, він далі домагається своїх цілей і прагне до успіху, проте батьківство вносить у його життя певні зміни. Леви можуть пишатися своєю роллю як відповідальних і дбайливих батьків, часом проявляючи стриманість у вихованні. Цей процес іде їм на користь. Можливо, це тому, що Лев такий харизматичний та впізнаваний. Дітки обожнюють його за ці якості та цінують теплоту, яку він дарує незалежно від пори року.

Дружба

Вірний Лев ніколи не дозволить собі грати на почуттях своїх друзів. Крім того, він завжди готовий допомогти і щиро обожнює це робити. Для Льва спілкування має таку ж велику цінність, як і любов, яку він дарує оточуючим. Бути другом для особи під цим знаком — це мати вірну опору, людину, яка завжди прийде на допомогу та підтримає. Хоч Льви й обожнюють спілкуватися, вони вірять не всім. Але їхні близькі друзі, яких не так багато, цінують Льва за його вірність і спроможність бути справжнім. Льви звикли до лідерства, але в щирій дружбі вони більше керують, ніж принижують. Трапляється, що Лев “гримить” і демонструє свою вдачу — близьким друзям варто не сприймати його спалахи на серйоз. Ще порада: у дружбі з Львом варто уникати брехні та нахабства. Такі відносини йому абсолютно чужі.

Захоплення та хобі

Енергія Льва відчутна й у його захопленнях. Якщо серед ваших знайомих є Лев, запрошуйте його на спортивні тренування. Але пам’ятайте: він також полюбляє малювати літніми вечорами пейзажі.

Амбітність Льва проявляється навіть у його вільний час. Він організовує дозвілля так, щоб демонструвати оточуючим своє лідерство. Можуть цікавити його настільні ігри, але частіше він віддає перевагу командним видам спорту. Льви обожнюють активний відпочинок, такий як волейбол, футбол чи баскетбол. Водночас, незважаючи на спортивні захоплення, багато Львів віддають перевагу творчості. Малювання, дизайн, моделювання, ліплення — можливостей для втілення своїх фантазій безліч. Леву подобається не лише спілкування з людьми, але і компанія тварин. Любов до котів може навіть спонукати його обрати професію ветеринара. Хоча частіше це залишається лише захопленням — доглядати за котами, допомагати притулкам.

Кар’єра та професія

Максималізм Льва найбільше виявляється в професійній діяльності. Такій людині завжди хочеться бути на провідних позиціях і стояти на вершині. В Лева є все для цього: лідерські якості, харизма, наполегливість та працьовитість. Ще на початку своєї кар’єри Лев часто бере на себе роль організатора; йому подобається керувати, якщо не людьми, то хоча б процесами. Серед професій Лев може обрати різні напрямки: лікар, вчитель, юрист, керівник великої компанії або навіть її власник. Серед Львів не рідко можна зустріти акторів. Вогнище приносить у життя цього знаку іскру, яку просто неможливо не помітити. Саме тому Льви часто йдуть підкорювати сцену. Увага глядачів, аплодисменти та емоційний підйом для них – справжнє задоволення.

Здоров’я

Лев енергійний, спортивний і здебільшого не скаржиться на здоров’я. Його внутрішня міць відбивається на фізичному стані, дозволяючи жити на повну.

Щодо здоров’я у Льва все добре — він активний, дбає про себе і при перших недугах звертається до лікаря. Проблеми можуть виникати через перевтому, адже постійне бажання досягати результату може вивести з ритму. Для Льва важливо пам’ятати не лише про свої досягнення, але й про своє здоров’я. Навіть при відмінному самопочутті не слід забувати про основні потреби: якісний сон, харчування та активність протягом дня.

Знаменитості, які народилися під знаком Лев

Можна виділити таких відомих людей-Левів, як Роберт Де Ніро, Коко Шанель, Деніел Редкліфф, Мік Джаггер, Мадонна, Джоан Роулінг.