Головна сторінка » “Живі” фото і подробиці про зовнішній акумулятор Apple – Wylsa.com

“Живі” фото і подробиці про зовнішній акумулятор Apple – Wylsa.com

Незважаючи на те що офіційний старт продажів зовнішнього акумулятора Apple ще не відбувся, деякі щасливчики вже отримали свої аксесуари. Розповідаємо про враження.

Перше, що потрібно знати: акумулятор виконаний з жорсткого глянцевого пластику. За офіційними фото можна було припустити, що акумулятор буде виконаний з силікону, як і офіційні чохли.

Друге-магніти. Вони міцні, але з шкіряними чохлами можуть бути проблеми: залишаться сліди від використання. З силіконовими і пластиковими чохлами такої проблеми не спостерігається.

Третє-зарядка будь-яких пристроїв бездротовим чином. На сайті Apple зазначено, що аксесуар сумісний тільки зі смартфонами лінійки iPhone 12, але на ділі можна заряджати і AirPods з бездротовою зарядкою, і будь-які інші пристрої, хіба що акумулятор Не буде до них магнітитися.

Ціна зовнішнього акумулятора в Росії — 9490 рублів. Смартфон буде заряджатися з потужністю близько 5 Вт, а якщо підключити акумулятор до адаптера живлення потужністю 20 Вт і вище — зарядка буде буде 15-ватної. Також стало відомо, що в iPhone 12 все-таки є реверсивна зарядка: якщо підключити смартфон до адаптера і примагнітити до нього акумулятор, то iPhone буде заряджати і його.

Source: news.google.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *