Головна сторінка » Під час нічної тривоги на території Житомирської області спрацювала ППО

Під час нічної тривоги на території Житомирської області спрацювала ППО

У статті повідомляється про нічну атаку російських військ українськими безпілотниками типу “Shahed”. Зазначається, що атака стала, як мінімум, 28 ударними безпілотниками, які запустили по різних областях України. Повідомляється, що українське командування залучило авіацію, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи для відбиття нападу. Внаслідок цієї роботи було збито 24 “шахеди”. Також відзначається, що повітряна тривога розпочалася і тривала на території Житомирської області. Стаття нагадує, що це не перший випадок використання безпілотників типу “Shahed” атаками російських військ на Україну, і наголошує, що українські захисники успішно збили кілька таких безпілотників під час попередніх атак.

Вночі війська рф запустили по Україні 28 ударних безпілотників типу «Shahed». ППО спрацювала й на території Житомирської області.

Про це 22 грудня повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ.

«У ніч на 22 грудня 2023 року російські окупаційні війська атакували 28-ма ударними безпілотниками типу «Shahed» з районів Курськ, Приморсько-Ахтарськ – рф,Чауда – Крим. До відбиття повітряного нападу залучено авіацію, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України», – йдеться у повідомленні.

В результаті бойової роботи збито 24 «шахеди» у межах Київської, Одеської, Миколаївської, Херсонської, Житомирської, Рівненської та Хмельницької областей.

Зауважимо, що повітряна тривога на території Житомирської області розпочалася 21 грудня о 23:33 та тривала до 02:08.

Нагадаємо, у ніч з 5 на 6 грудня під час повітряної атаки росіян захисники збили дрон-камікадзе на території Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч з 21 по 22 листопада 2023 року російські окупанти атакували Україну 14 «шахедами» та крилатою ракетою, усі цілі знищили захисники, зокрема, два дрони ППО збила в Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram

Джерело: zhitomir.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *