Головна сторінка » У Харкові втретє за день лунають вибухи

У Харкові втретє за день лунають вибухи

У Харкові, одному з найбільших міст України, 5 квітня сталося низка жахливих вибухів, які поштовхнули місто в самий центр уваги. Ворожа атака почалася з КАБів, а потім ракетами. Увечері місто знову загриміло від вибухів. Страх та паніка налякали населення, під сміливими зразками балістичного озброєння.

Місцева поліція закликає мешканців зберігати спокій та не виходити з притулку до оголошення сигналу “Повітряна тривога”. Заборонено розміщувати відео чи фотографії відбитків ворожих снарядів, оскільки це може допомогти ворогу. Глава Харківської ОВА заявив, що ці вибухи сталися між населеними пунктами Харківського району, і зараз немає інформації про постраждалих.

Це вже не перший раз, коли Харків постраждає від атак. Протягом лише кількох годин після обстрілу КАБами, місто знову здалося звуками вибухів. Охоронці Суспільного оголосили про загрозу балістичного озброєння для східних регіонів о 16:00, після чого повітряну тривогу було оголошено і в Харкові. В менш ніж через годину серію вибухів почули самі мешканці міста. Район Новобаварського зазнав особливо сильного удару, зруйнований багатоквартирний будинок та загибель трьох працівників ДСНС.

Харків продовжує боротися з цим страхом та знищенням, але віддана прихистку та підтримку від українського народу та міжнародного співтовариства допоможуть їм пройти через цю темну хвилю.

У Харкові 5 квітня пролунала низка вибухів. Ворог тричі атакував місто. Спершу – КАБами, потім ракетами. Надвечір обласний центр знову зазнав ударів балістикою.

Дивіться також У Запоріжжі чули вибух

Нові вибухи у Харкові

Близько 19:10 у місті пролунала чергова серія вибухів.

В обласній поліції звернулися до місцевих із закликом не залишати укриття до відбою сигналу “Повітряна тривога”.

Про влучання ворожих снарядів, постраждалих повідомляйте на спецлінію поліції 102. Не викладайте фото і відео влучань. Не допомагайте ворогу вбивати наших дорослих і дітей,
– йдеться у повідомленні відомства.

Пізніше глава Харківської ОВА Олег Синєгубов уточнив, що завдали удар між населеними пунктами у Харківському районі. Наразі інформація про постраждалих не надходила.

У Харкові лунали вибухи

Трохи більш ніж за годину після обстрілу Харкова КАБами, у місті знову пролунали вибухи. О 16:00 попередили про загрозу балістичного озброєння для східних регіонів. Тоді повітряну тривогу оголосили і у Харкові.

Приблизно о 16:35 в місті почули серію вибухів. Згодом кореспонденти Суспільне повідомили про повторні серії вибухів у Харкові о 16:47 та 16:52.

під прицілом опинився Новобаварський район, де пошкоджений багатоквартирний будинок. Російські окупанти здійснили повторний удар, у результаті якого загинули троє працівників ДСНС, що прибули на виклик. Ще шість мирних жителів зазнали поранень.

Джерело: 24tv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *