Головна сторінка » Повітряні Сили оголосили тривогу та розкрили причину: деталі (оновлено)

Повітряні Сили оголосили тривогу та розкрили причину: деталі (оновлено)

На Вінниччині оголошено повітряну тривогу через загрозу ракетної небезпеки, повідомляють Повітряні Сили ЗС України. У повідомленні зазначається, що спостерігається активність ворожої тактичної авіації на східному напрямку, що створює загрозу застосування авіаційних засобів ураження. Оголошено відбій повітряної тривоги, але важливо дотримуватись заходів безпеки та перебувати в укриттях до сигналу відбою.

Оголошено повітряну тривогу на Вінниччині через ракетну небезпеку

На Вінниччині оголошено повітряну тривогу через загрозу ракетної небезпеки, повідомляють Повітряні Сили ЗС України.

Активність ворожої авіації на східному напрямку

У повідомленні Повітряних Сил ЗС України зазначається, що спостерігається активність ворожої тактичної авіації на східному напрямку. Це створює загрозу застосування авіаційних засобів ураження.

Загроза застосування балістичного озброєння

О 9:28 оголошено відбій повітряної тривоги, але о 9:31 знову лунають звуки сирени. Зараз відомо, що тривога пов’язана із загрозою застосування балістичного озброєння.

Важливо дотримуватись заходів безпеки

О 10:08 оголошено відбій повітряної тривоги на Вінниччині. Проте, важливо не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та залишатись в укриттях до сигналу відбою. Забезпечте свою безпеку та дотримуйтесь всіх рекомендацій.

Висновок

“Увага! Спостерігається активність ворожої тактичної авіації на східному  напрямку! Загроза застосування авіаційних засобів ураження!”, – повідомляють Повітряні Сили ЗС України.

Джерело: myvin.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *