Головна сторінка » Актуальна карта бойових дій та звільнених територій України

Актуальна карта бойових дій та звільнених територій України

Щодня на карті оновлюється площа звільнених та окупованих територій України.

ФОТОКОЛАЖ ДМИТРА ТАРАДАЙКИ

На карті DeeрState Map відображається актуальна карта із даними про звільнені та окуповані території України. Інформацію оновлюють щодня.

Умовні позначення кольором на карті означають:

  • синій – територія, звільнена за останні два тижні;
  • зелений – звільнена територія;
  • сірий – територія, що потребує уточнення;
  • червоний – територія, що захоплена ворогом;
  • фіолетовий – територія Криму та ОРДЛО;
  • малиновий – окуповані території інших держав.

 

Зазначимо, що щоранку Tvoemisto.tv публікує актуальну інформацію про наступи, оборону, обстріли на усіх напрямках, де тривають бойові дії. 

 ___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

Щодня на карті оновлюється площа звільнених та окупованих територій України

На карті DeeрState Map відображається актуальна карта із даними про звільнені та окуповані території України. Ця ініціатива надає велику користь для суспільства, надаючи доступну інформацію про ситуацію на українській території під час бойових дій.

Оновлення цих даних щодня є дуже цінним джерелом для експертів, аналітиків та журналістів, які ретельно вивчають процес звільнення та окупації різних регіонів України. Умовні позначення, використані на карті, надають корисну інформацію про стан кожної території.

Аналізуючи цю карту, можна помітити, що ворог продовжує захоплення нових територій, що відображається червоним кольором. Це показує напружену ситуацію та необхідність подальшої оборони та захисту України.

Також варто звернути увагу на території, звільнені за останні два тижні, позначені синім кольором. Це є позитивною динамікою у звільненні територій та свідчить про ефективну роботу українських військових.

Окрім цього, картографічна позначка фіолетового кольору показує окуповані території Криму та ОРДЛО, що є постійною проблемою для України та міжнародного співтовариства.

Майже повністю зелена кольорова позначка є позитивним знаком, означаючим звільнення території. Однак, присутність сірого кольору свідчить про території, що потребують уточнення. Це вказує на необхідність більш детального дослідження і документації відповідних регіонів.

Загалом, DeeрState Map є важливою ініціативою, яка надає вагому інформацію про ситуацію в Україні. На жаль, відображення червоних кольорів на карті свідчить про продовження агресії та потребу у подальших заходах для захисту суверенітету та територіальної цілісності України.

Джерело: tvoemisto.tv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *