Головна сторінка » У Києві та низці областей оголошено тривогу. Попереджають про балістику

У Києві та низці областей оголошено тривогу. Попереджають про балістику

Ця стаття розкриває події, що відбулися 25 березня, коли Україну обрушився ракетний удар з боку Росії. Оголошена повітряна тривога стала початком загострення в країні. Спочатку тривога була оголошена в Києві, а потім поширилась на численні області.

Стаття надає актуальні оновлення щодо подій, включаючи інформацію про рух ракет, вибухи в Одесі, а також про заходи, що були прийняті на столичному метро. Киянам було повідомлено про тимчасові зміни в роботі деяких станцій і особливості руху потягів.

Стаття також надає важливі рекомендації жителям зони небезпеки, закликаючи зберігати спокій та шукати укриття. Також нагадується, що знімати роботу по повітряній обороні заборонено.

Окрема увага приділена інформації про ракетний удар по Києву, де було пошкоджено будівлі і поранено людей. Зазначається, що ракети були запущені з окупованого Криму, але були успішно збиті. Це став третій удар РФ по столиці за останні п’ять днів.

Стаття закликає читати телеграм-канал РБК-Україна для отримання термінової і важливої інформації про війну Росії проти України.

Повітряну тривогу було оголошено спочатку в Києві (17:23) потім у низці областей – Чернігівській, Сумській, Полтавській, Черкаській, Дніпропетровській, Київській, Кіровоградській, Житомирській, Одеській, Миколаївській, Херсонській областях.

Оновлено о 17:31.

Повітряні сили повідомили про рух ракет у напрямку Кіровоградської області.

Також в Одесі було чути вибухи, а тривога поширилась на всі східні області.

Оновлено о 17:45.

Сигнал повітряної тривоги оголошено по всій Україні. Повітряні сили попередили про ракетну загрозу в Одесі – там було чути вибухи.

Оновлено о 18:00.

Киян попередили, що потяги в метро курсують червоною лінією від станції “Академмістечко” до станції “Театральна”. А ось станції метро “Арсенальна” та “Хрещатик” працюють у режимі укриття.

“Нагадуємо, що під час повітряної тривоги метро не курсує наземними ділянками”, – сказано у повідомленні КМДА.

Оновлено о 18:13.

У Києві та по областях почали оголошувати про відбій тривоги.

Жителів областей де оголошено тривогу просять зберігати спокій та у разі загрози пройти в укриття. Також варто нагадати, що в Україні заборонено знімати роботу ППО.

Де оголошено тривогу

Ракетний удар по Києву

Близько 10:30 25 березня в частині регіонів України було оголошено повітряну тривогу, у тому числі в Києві та області. У Повітряних силах попереджали про загрозу балістики. Майже одразу у Києві прогриміли вибухи.

Обломки ракет впали в кількох районах столиці. Зокрема, внаслідок ракетної атаки пошкоджено багатоповерховий будинок у Печерському районі. Спочатку було відомо про двох постраждалих. Потім кількість поранених почала зростати. Наразі відомо, що у п’яти з 10 постраждалих зафіксували гостру реакцію на стрес.

Додамо, що РФ вдарила по Києву двома балістичними ракетами, які запустила з території тимчасово окупованого Криму. Їх вдалося збити. Цей удар РФ став третім по столиці за останні п’ять днів. Детальніше про наслідки атаки – у матеріалі РБК-Україна.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Джерело: rbc.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *