Головна сторінка » Повітряна тривога у Харкові та області — РФ випустила керовані авіабомби

Повітряна тривога у Харкові та області — РФ випустила керовані авіабомби

У цій статті ми розповімо про останні напади, що сталися в Харківській області. Російські окупанти випустили керовані авіаційні бомби, що призвело до оголошення повітряної тривоги. У статті також буде згадано про минулі атаки, коли окупанти випустили ударні дрони та ракети по Україні. Силам протиповітряної оборони вдалося знищити ворожі БПЛА, і легкі безцільні жертви вдалося уникнути. Залишайтесь з нами, щоб дізнатися всі подробиці цих нападів.

Ракета у небі. Фото ілюстративне: ARMYINFORM

Російські окупанти випустили по Харківщині керовані авіаційні бомби сьогодні в обід, 9 квітня. Перед цим у регіоні оголосили повітряну тривогу. 

Про це повідомили у Повітряних Силах ЗСУ. 

Читайте також:


Обстріл Харківщини 9 квітня

14:12 у Повітряних Силах попередили про активність ворожої тактичної авіації на сході та загрозу застосування авіаційного озброєння для прифронтових областей. 

14:14 стало відомо, що окупанти випустили по території Харківської області керовані авіаційні бомби. 

Повітряна тривога у Харкові та області
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, окупаційна армія РФ у ніч проти 9 квітня випустила по Україні 20 ударних дронів типу Shahed та чотири ракети С-300. Силам протиповітряної оборони вдалося знищити усі ворожі БпЛА.  

Під прицілом була й Одещина. Сили протиповітряної оборони збили над регіоном один дрон. На щастя, ніхто з цивільних не постраждав. 

Джерело: harkiv.novyny.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *