Головна сторінка » У Харкові пролунали вибухи

У Харкові пролунали вибухи

Україна продовжує зазнавати наслідків військової агресії з боку Росії, яка не позбавляється своєї жорстокості та безжальності. Нещодавно Харків став наступною ціллю для російських окупантів, і відбулися кілька вибухів у місті. Поки що місцева влада не розкриває деталей цих подій та називає причини, але жителям міста та області було оголошено повітряну тривогу, і їм прийняте рішення залишатися в укриттях до завершення цієї тривоги. Повітряні сили попередили, що загроза балістики є присутньою у Харківській області, що робить ситуацію ще більш напруженою та небезпечною. Про деталі та тип озброєння, якими були завдані удари по Харкову, поки невідомо, але відомо, що внаслідок російської атаки по Харкову були пошкоджені житлові будівлі в одному з районів міста. У цій статті надано важливу інформацію про останні події в Харкові та їх наслідки, що варто врахувати для отримання повної картини ситуації.

Місцева влада поки не розкриває деталей вибухів і не називає причин.

Жителям міста та області необхідно залишатися в укриттях до завершення повітряної тривоги.

При цьому у Повітряних силах попереджали, що в Харківській області є загроза балістики.

Оновлено 15:38

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що у Харківському районі три ворожі прильоти. Попередньо без постраждалих.

Тип озброєння та інші деталі ще встановлюють.

Удари по Харкову

Нагадаємо, російські окупанти часто завдають ударів по Харкову. Для цього вони використовують дрони та ракети.

Зокрема, вчора, 11 березня, у Харкові внаслідок російської атаки із застосуванням ударних дронів був приліт на території Слобідського району міста та були пошкоджені житлові будівлі.

У прокуратурі показали відео з місця події, де працювали екстренні служби з ліквідації наслідків.

Джерело: rbc.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *