Головна сторінка » У Харкові пролунали вибухи, росіяни атакували місто балістикою

У Харкові пролунали вибухи, росіяни атакували місто балістикою

Сьогодні вночі у Харкові пролунали вибухи, що спровокували паніку серед місцевих мешканців. Окремі пабліки та посадові особи повідомили про обстріли російською балістикою. За даними моніторингового пабліку “Чому тривога | Радар”, Харків перебуває під ударом ворога. Політичні та муніципальні лідери міста закликали мешканців шукати притулок та залишатися в укриттях. Водночас, раніше, вмістом було повідомлено про обстріл Дергачів, що знаходяться у Харківській області, де постраждали кілька людей. Деталі цих подій розкриваємо випуску.

Сьогодні, 27 квітня, близько пів на першу годину ночі у Харкові пролунали вибухи. Про це повідомили кореспонденти “Суспільного” та місцеві пабліки.

Перед тим, у 0.30, на Харківщині оголосили повітряну тривогу.

Моніторинговий паблік “Чому тривога | Радар”” каже, що росіяни обстрілюють Харків балістикою.

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

“Харків під ударом! Ворог бʼє по місту. Вже кілька вибухів”, – повідомив у Telegram у 0.33 Харківський міський голова Ігор Терехов.

“Окупанти завдають ударів! Будьте в укриттях!”, – закликав у цей же час начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Паблік “Харьков Life | Харків” опублікував відео того моменту, коли у Харкові пролунав вибух.

Близько першої години ночі повітряну тривогу на Харківщині скасували, вона тривала тут близько півгодини. Станом на цей час небо над усією Україною – чисте.

Раніше повідомлялося, що вчора, 26 квітня, росіяни обстріляли Дергачі Харківської області, постраждали дівчатка 16 та 5 років, хлопчик 4 років та жінка 52 років. 

Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Джерело: zn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *