Головна сторінка » Тренер Борнмута розхвалив Забарного за сезон в АПЛ

Тренер Борнмута розхвалив Забарного за сезон в АПЛ

Фото: Getty Images

Іраола задоволений рівнем гри Забарного

Андоні Іраола у захваті від гри і прогресу в Прем’єр-лізі захисника “вишен” і збірної України.

У Борнмуті задоволені грою свого центрального захисника Іллі Забарного. Черговим, хто розхвалив українця за проведений сезон, став головний тренер Андоні Іраола.

На пресконфернції в іспанського наставника спитали про пісні, які уболівальники “вишен” співають на адресу захисника. Фахівець зізнався, що не дуже розуміє про що співи, утім зізнався, що хвалити Забарного є за що.

“Я не дуже розумію, що саме вони співають, хоча розумію, що це щось про Забарного. Я думаю, це добре для нього. Він приїхав сюди 18 місяців тому, звісно, був певний процесс адаптації. Минулий сезон був не легким для нього, адже були й проблеми з травмами і він не грав стільки, скільки хотів.

В цьому сезоні він був дуже хорошим. Він почав більше говорити, він ідеально говорить англійською, може комунікувати з партнерами, він має продовжувати грати на такому ж рівні, адже в нього є все, щоб виходити на новий рівень, враховуючи його вік та його рівень це дуже добре для нього”, – висловився Іраола.

Зазначимо, що цього сезону Ілля Забарний провів 33 матчі в АПЛ, відзначившись 1 забитим м’ячем. Він не пропустив жодної ігрової хвилини своєї команди в цьому розіграші чемпіонату.

Нагадаємо, раніше Арсенал з Зінченком розбив Челсі з Мудриком в АПЛ.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Джерело: ua.korrespondent.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *