Головна сторінка » Арсенал з Зінченком розбив Челсі з Мудриком в АПЛ

Арсенал з Зінченком розбив Челсі з Мудриком в АПЛ

Фото: Getty Images

Гаверц двічі забив у ворота свого колишнього клубу Челсі

У перенесеному матчі 29 туру чемпіонату Англії з футболу відбувся розгром у лондонському дербі.

В англійській Прем’єр-лізі відбулось чергове лондонське дербі між Арсеналом і Челсі. Утім уболівальники, які очікували запеклої боротьби у матчі, були розчаровані.

“Каноніри” на власному полі просто знищили опонентів. Підопічні Почеттіно пручалися лише у першому таймі, за підсумками якого поступались господарям 0:1.

Однак щойно розпочалась друга половина зустрічі, як Арсенал кинувся добивати гостей, і вже до середини тайму зробив рахунок розгромним 5:0. Тільки після цього лідер АПЛ заспокоївся.

Що стосується українських футболістів, то вони у цьому поєдинку зіграли, утім між собою не пересікалися. Михайло Мудрик вийшов у стартовому складі Челсі і був замінений на 66 хвилині. Тим часом Олександр Зінченко розпочав гру на лаві запасних і з’явився на полі на 71 хвилині.

АПЛ. 29 тур. 23 квітня

Арсенал – Челсі 5:0

Голи: Троссар, 4, Вайт, 52, 70, Гаверц, 57, 65

Попередження: Троссар, 45, Вайт, 77 – Гілкріст, 42, Кукурелья, 43

Арсенал: Рая – Томіясу (Зінченко, 72), Магальяйнс, Саліба, Вайт – Райс, Парті (Жезус, 73), Едегор – Троссар (Жоржиньо, 72), Гаверц (Мартінеллі, 72), Сака (Вієйра, 82).

Челсі: Петрович – Кукурелья, Бадьяшиль, Дісасі, Гілкріст (Сілва, 79) – Енцо (Чалоба, 67), Кайседо – Мудрик (Стерлінг, 66), Галлагер, Мадуеке (Казадеї, 78) – Джексон.

Удари (у площину): 27 (10) – 7 (1)

Кутові: 4 – 2

Офсайди: 3 – 0.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Джерело: ua.korrespondent.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *