Головна сторінка » Допінг не виявлено: оприлюднено подробиці відсторонення української триатлоністки від Олімпіади в Токіо – ТСН – Телевізійна служба новин

Допінг не виявлено: оприлюднено подробиці відсторонення української триатлоністки від Олімпіади в Токіо – ТСН – Телевізійна служба новин

Нова інформація у скандальній справі.

Прессекретар федерації триатлону України Вадим Коробенко розповів про причини відсторонення від виступів на Олімпійських іграх-2020 у Токіо Юлії Єлістратової.

“Зараз не можна говорити про дискваліфікацію. Єлістратова тимчасово відсторонена від змагань Олімпійських ігор на час розслідування.

Поки що жодного забороненого препарату в її організмі не виявлено. Було виявлено тільки зміни структури клітин. А це може бути викликано лікарськими препаратами або іншими факторами.

Організм спортсменки часто змінюється дуже сильно. Розслідування у справі триває, через який фактор змінилася структура клітини.

Ми чекаємо на офіційну інформацію, Юля співпрацює зі слідством. За день до змагань ми просили, щоб Єлістратову допустили до Олімпіади, але нам не дозволили”, – цитує Коробенка Sport.ua.

  • Олімпійські ігри-2020 у Токіо триватимуть до 8 серпня. Всього буде розіграно 339 комплектів нагород у 33 видах спорту.
  • Зараз в активі України три “бронзи” Олімпіади в Токіо, які завоювали дзюдоїстка Дар’я Білодід, фехтувальник Ігор Рейзлін і дует стрільців Олена Костевич та Олег Омельчук.

news.google.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *