Головна сторінка » Витік розкрив деякі функції бездротових навушників Samsung Galaxy Buds 2 – ITC.UA

Витік розкрив деякі функції бездротових навушників Samsung Galaxy Buds 2 – ITC.UA

Як очікується, 11 серпня відбудеться захід Samsung Galaxy Unpacked. Але завдяки ранній бета-версії плагіна серверного оновлення Samsung вже вдалося дізнатися багато відомостей про майбутні бездротових навушниках Galaxy buds 2. Раніше подібним чином просочилася інформація про модель Samsung Galaxy buds Pro.

Завдяки аналізу коду програми вдалося з’ясувати деякі нові факти про навушники. Також з’ясувалося, що додаток містить кілька фотографій навушників в чорному, білому, сіро-зеленому, фіолетовому і жовтому кольорах. Жовтий і сіро-зелений-це нові кольори, яких раніше не бачили. У додатку не було зображень батарейного кейса, за винятком простого штрихового малюнка, відповідного футляру Buds Pro і Buds Live.

З нових функцій згадується можливість активувати шумозаглушення в одному навушнику. Ця опція в даний час невидима в додатку. Передбачається, що вона буде доступна, якщо додаток виявить, що на підключених навушниках встановлена певна версія прошивки. Існує також інтерактивне керівництво, яке допоможе користувачеві правильно носити навушники (аналогічно buds Live). Крім того, тепер можна індивідуально включати або відключати дії, доступні через одноразове торкання, подвійне торкання, потрійне торкання і торкання і утримання.

Сам додаток також зазнав деяких змін. Панель управління акумулятором була перероблена і стала більш простою у використанні. Слід зазначити, що деякі налаштування, такі як голосове пробудження Bixby і активне шумозаглушення в одному навушнику, не видно на скріншотах, але вони існують. Сторінка еквалайзера залишилася колишньою, тоді як сторінка «знайди мої навушники» була трохи перероблена. За даними програми, кожен навушник має вбудований акумулятор ємністю по 61 маг, а батарея зарядного кейса має ємність 472 маг.

Модель Galaxy buds 2 буде позбавлена деяких функцій, доступних в Buds Pro. Наприклад, відсутня можливість управління гучністю, функція навколишнього звуку з охопленням 360 градусів, функція більш точного налаштування активного шумозаглушення.

Слід зазначити, що цей додаток є попередньою версією. До моменту презентації бездротових навушників Samsung Galaxy buds 2 деякі його елементи і функції ще можуть зазнати змін.

Джерело: xda-developers

Source: news.google.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *