Головна сторінка » Якщо приснилася своя або чужа вагітність: тлумачення сновидінь

Якщо приснилася своя або чужа вагітність: тлумачення сновидінь

До чого сниться вагітність, як це тлумачать у сонниках

Найчастіше сон про вагітність інтерпретується як щось позитивне, що віщує про хороші зміни в житті, новини ф зустрічі. Можливе навіть підвищення на роботі, прибуток, на який давно чекали.

Якщо сон про вагітність сниться жінці, яка захоплена творчою роботою, це гарна ознака – її творчі плани втіляться в життя.

Якщо сниться вагітність на ранньому терміні – це означає успіх на роботі, у творчості. Якщо приснилося, що ви вагітні на пізньому терміні – стосунки в родині налагодяться.

Якщо наснилося, що вагітність і пологи минули щасливо – отже, все задумане збудеться. А от якщо сниться, що вагітність має непевний перебіг або пологи закінчуються викиднем, плани не здійсняться.

Інтерпретація сну з вагітністю багато в чому залежить від ситуації, в якій наснився цей стан, від того, кому саме сниться вагітність.

До чого сниться вагітність за Фрейдом

У Фрейда сни про вагітність як для заміжніх, так і для незаміжніх жінок розшифровуються позитивно.

Якщо вагітність наснилася заміжній, на неї чекає поповнення в сім’ї. А якщо самотній жінці, то, за Фрейдом, їй варто очікувати появи в її житті чоловіка, який одружиться з нею.

До чого жінці сниться своя вагітність

  • Якщо вагітність сниться заміжній і бездітній жінці, такий сон, найімовірніше, здійсниться.
  • Вагітність, яка наснилася вагітній жінці, свідчить, що вона занадто хвилюється через своє здоров’я і майбутні пологи. Майбутній мамі варто трохи заспокоїтися.
  • Якщо жінці з дітьми наснилося, що вона вагітна, це може вказувати на вагітність її дорослої доньки. Деякі сонники тлумачать це, як те, що у жінки є недоброзичливець або заздрісник.
  • Якщо самотня бездітна жінка побачила себе вагітною уві сні – можуть бути проблеми з репутацією, хтось може обговорювати позаочі або розповідати її секрети.
  • Якщо своя вагітність сниться вдові, їй потрібно чекати на щось радісне.

До чого сниться чужа вагітність

  • Якщо матері сниться, що її донька вагітна, важливо враховувати вік доньки в реальному житті. Якщо вона доросла, сон є попереджувальним знаком, що дівчині справді час мати дітей, інакше в майбутньому така можливість може не випасти. Якщо наснилося, що вагітною є маленька донька, сновидіння розшифровується як несподівана і приємна новина, виграш, прибуток, підвищення по роботі.
  • Вагітність близької подруги сниться до несподіваного й доволі серйозного прибутку, до вдалого завершення будь-якої важливої справи, яка може стосуватися як самої вагітності, так й іншої такої справи.
  • А от бачити уві сні вагітною сестру означає проблеми з грошима.
  • Якщо наснилося, що вагітна мама, це означає, що ви дуже хвилюєтеся за неї.

Якщо чиясь вагітність наснилася чоловікові

  • Сон про вагітність дівчини чи дружини є гарним сном, який свідчить про любов і довіру у стосунках.
  • Якщо одружений чоловік бачить уві сні вагітною чужу жінку – це означає, що в родині його багато що не задовольняє.
  • Якщо чоловікові наснилася власна вагітність, такий сон, як це не дивно, віщує реалізаціюйого планів і хороший прибуток.

Читайте також:

Source: tsn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *