Головна сторінка » До чого сниться вагітність: тлумачення різних сонників — LVIV.MEDIA

До чого сниться вагітність: тлумачення різних сонників — LVIV.MEDIA

Залежно від обставин сну, вагітність може пророчити як позитивні, так і негативні події

Сновидіння є невіднятною частиною нашого сну. Кожна людина по-різному описує те, що їй сниться: хтось бачить це щодня у яскравих кольорах, іншому ж сни являються рідко та сповнені жахами.

LVIV.MEDIA вирішило час від часу розповідати, до чого сниться те чи інше явище за різними сонниками.

До чого сниться вагітність жінкам

Найчастіше вагітність сниться жінкам та пророчить творчі успіхи. Тест на вагітність із двома смужками, що наснився, означає, що ваше життя перетвориться. Бачити уві сні вагітність і пологи — це ознака позитивних змін. Своя вагітність уві сні — сонник віщує небезпеку. Приснилася вагітність подруги — до новин. Якщо снилася вагітність на великому терміні — ви зазнаєте багато труднощів. Приснилася чужа вагітність — на вас чекає смуга перешкод.

Незаміжній дівчині такий сон теж обіцяє проблеми. Уві сні ви народжуєте — чекайте серйозних змін у житті.

Трактування сну розрізняється в залежності від того, приснилася вагітність хлопчиком або дівчинкою. Якщо це дівчинка, то можна чекати чогось незвичайного і загадкового. Щоб дізнатися, до чого сниться своя вагітність хлопчиком, необхідно згадати деякі подробиці, а саме чи привидівся сам процес пологів чи ні. Якщо відповідь позитивна, то такий сюжет обіцяє стабільне сімейне щастя, віщує добрі новини про рідних і близьких людей, символізує зародження цікавих ідей.

До чого сниться вагітність чоловікам

Для чоловіків бачити уві сні вагітність, означає розвиток. Наприклад, ви можете покращувати свої соціальні навички або вдосконалюватися у своїй професії. Ви можете отримати капітал, щоб почати бізнес, або вам спаде на думку ідея прибуткового підприємства. Якщо чоловік бачить уві сні вагітну маму, то скоро йому доведеться платити за рахунками.

Ось, що кажуть в різних сонниках про вагітність, яка може наснитися чоловікові:

  • сонник Фрейда — чоловік вже готовий до вагітності своєї партнерки;
  • сонник Лоффа — чоловік, який побачив уві сні вагітну, у житті не відчуває себе мужнім, він, швидше, незадоволений своїм сексуальним життям;
  • китайський сонник Чжоу-гуна — попереджає чоловіка, який побачив вагітну дружину уві сні, про те, що у неї зв’язки на стороні;
  • сонник Цветкова — передрікає чоловікові побудову нових планів.

Сонник Ванги

Бачити уві сні вагітність для будь-якої людини означає творчий потенціал та можливість створення чогось цінного. Вагітність також може означати багатство, яке ви здатні створити власноруч. Однак, якщо ви вже вагітні, сон може бути просто продовженням її денних роздумів.

Сонник Міллера

Для жінки побачити уві сні, що вона вагітна, означає, що вона буде нещаслива зі своїм чоловіком, а діти її будуть непривабливі. Для незайманої дівчини подібний сон обіцяє ганьбу і напасті. Якщо ж спляча жінка і справді вагітна, то такий сон послужить прогнозом її сприятливого позбавлення від тягаря і швидкого відновлення сил.

Якщо заміжній доньці сниться вагітна мама, це пророчить швидке поповнення в родині. Незаміжня — зустріч зі своїм обранцем.

Сонник Фрейда

Фрейд вважав, що сон про вагітність означає, що подружнє життя жінки не можна назвати щасливим. Її завжди пригнічуватиме думка, що вона поспішила, продешевила, що, якби свого часу була б більше досвідчена, їй могли б скласти й кращу партію. Також це може означати, що жінці все не подобається в її житті, навіть діти не приносять радості, бо схожі на чоловіка, і вундеркіндами їх не назвеш.

Сонник Лоффа

Якщо ви молода жінка, яка мріє про вагітність і водночас не має реального наміру завагітніти, такий сон може вказувати на ваше перебування у стадії первинного переходу до нової стадії самоаналізу.

Чоловік, який уві сні бачить себе вагітним, часто перебуває в ситуації, коли його мужність або участь у відтворенні населення опиняється під питанням. Такі сумніви часто спадають на думку чоловікам, які бачать себе менш активними в цьому плані, ніж вони хотіли б бути. Сон виступає як компенсація, підкреслюючи творчі сторони їхньої особистості.

Сни про безліч пологів і повторні вагітності можуть бути наслідок побоювань з приводу здатності належним чином впоратися з роллю матері. Множинні вагітності можуть бути візуальним відображенням цих страхів.

Сонник Нострадамуса

Нострадамус вважав, що сни про вагітність віщують втрату грошей. Подібні сновидіння говорять про те, що скоро у вас постійно позичатимуть гроші.

Езотеричний сонник

В езотериці сни про вагітність діляться на дві групи: коли сниться своя або чужа вагітність. У першому випадку сон віщує фінансові втрати, у другому – є сигналом того, що скоро в тебе попросять грошей у борг. У будь-якому разі потрібно звернути увагу на свій бюджет.

В який день тижня наснилася вагітність

Велике значення чи збудеться сон грає й день, в який наснилася вагітність:

  • з понеділка на вівторок такий сон віщує прийдешні новини. Попереду настане черга змін до кращого, оновлення.
  • з вівторка на середу вагітність уві сні попереджає про майбутні витрати. Імовірно, ідеться про фінансовий бік питання — незабаром доведеться витратити кругленьку суму.
  • з середи на четвер — у родині станеться сварка через дріб’язок. Аби конфлікт не переріс у серйозну стадію, намагайтеся стримувати емоції.
  • з четверга на п’ятницю відповідне сновидіння обіцяє сплячому довге життя в доброму здоров’ї і силі на радість всієї сім’ї.
  • з п’ятниці на суботу — до зайвої метушні. Намагайтеся не переживати через дрібниці та не розпорошуватися не неважливе.
  • з суботи на неділю сниться що вагітна — до позитивних змін на особистому фронті. Найпевніше, мила серцю людина зверне на вас свою увагу та почне залицяння.
  • з неділі на понеділок вагітність сниться до змін погоди. Це не обов’язково радикальні метеоявища — наприклад, навіть про звичайний дощ.

Нагадаємо, LVIV.MEDIA розповідало про те, яке 20 лютого церковне свято, чиї іменини святкувати, та що можна та не можна робити у цей день.

Source: lviv.media

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *