Головна сторінка » Терезам – скандали і обман, Тельцям – удачі ураган: гороскоп по картах Таро на 14 серпня

Терезам – скандали і обман, Тельцям – удачі ураган: гороскоп по картах Таро на 14 серпня

Карти Таро обіцяють Скорпіонам гарні новини.

Тарологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 14 серпня. Терези ризикують заплутатися у брехні і опинитися в епіцентрі скандалу. А Тельці насолодяться приємними подіями, їм дуже пощастить. Що понеділок принесе іншим знакам Зодіаку – розповість таро-гороскоп нижче.

Овен

Тарологи радять Овнам з обережністю поставитися до нових друзів. Хтось вирішив погрітися у променях вашої слави. Однак навряд чи вам потрібні люди, які будуть паразитувати на чужому успіху.

Телець

Тельців закрутить ураган удачі, щастя звалиться вам на голову. Забудьте про роботу і проблеми, усе це почекає. Знайдіть час для себе і не думайте про те, що буде завтра.

Відео дня

Близнюки

У понеділок Близнюкам варто замислитися про інвестиції. Не шкодуйте грошей на проекти, які здаються вам прибутковими. Однак прислухайтеся до думки людини, яка точно розбирається в бізнесі.

Рак

14 серпня Ракам варто наважитися на серйозну розмову. Не бійтеся почути відмову. Однак постарайтеся бути максимально переконливими, це прискорить весь процес.

Лев

Левам доведеться зустрітися з людиною, від якої вони тікали вже багато років. Можливо, вам доведеться оголити свої почуття і нарешті розповісти, що ви приховуєте. Ця зустріч послана вам Всесвітом, вона трапиться не просто так.

Діва

Тарологи радять Дівам навчитися про себе піклуватися. Ставте себе вище за інших і не жертвуйте своїми бажаннями заради оточуючих. Пам’ятайте про те, що ви гідні найкращого.

Терези

14 серпня Терезам буде несолодко, їх втягнуть у неприємний скандал. Павутина брехні, яку вороги плели навколо вас, виявиться дуже липкою і в’язкою. Постарайтеся скоріше вибратися з пастки.

Скорпіон

Карти Таро обіцяють Скорпіонам гарні новини. Ви отримаєте важливий знак згори, він вкаже вам на правильний шлях. Рухайтеся до своєї мети не звертайте.

Стрілець

Стрільці, як вважають тарологи, отримають несподіваний сюрприз. У вашому житті все зміниться, сміливо починайте нову главу. Однак постарайтеся закрити всі питання і рухатися в майбутнє без баластів минулого.

Козоріг

14 серпня Козероги можуть розплакатися від щастя. Ви зустрінете людину, яка допоможе вам з дуже непростою проблемою. Будьте вдячні і постарайтеся не “накосячити” знову.

Водолій

Водоліям варто почати контролювати свої витрати. Найближчим часом вам доведеться заплатити кругленьку суму. І якщо ви не почнете економити вже зараз, то потім опинитеся на дні фінансової ями.

Риби

Тарологи радять Рибам навчитися спалювати мости. Не ховайтеся за виправданнями і робіть так, як потрібно. В іншому випадку ви ризикуєте загнати себе в пастку з власних страхів.

Вас також можуть зацікавити новини:

Source: unian.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *