Головна сторінка » Гороскоп на серпень 2023 Лев

Гороскоп на серпень 2023 Лев

freepik.com

Гороскоп для Левів на серпень від астролога Анжели Перл.

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Левів у серпні 2023?

Гороскоп для Левів на серпень 2023 від астролога

У серпні у нас одразу два Повні — 1 і 31 серпня та Молодий місяць 16 серпня. Також у серпні у нас 6 із 10 планет будуть ретроградними (Венера, Меркурій, Сатурн, Юпітер, Нептун та Плутон). При тому, що Сонце та Місяць не бувають ретроградними ніколи. Це означає, що звернути увагу доведеться практично на всі сфери життя, щось закінчити, переоцінити, ухвалити рішення.

1 серпня Повня в 7 домі стосунків та кохання. Повня внесе ясність у стосунки, вони зазнають певної кульмінації. На вас чекаю нові зустрічі та знайомства, але ретроградна Венера принесе розчарування в них. Можливі ділові стосунки, нові договори та контракти.

16 серпня Молодий місяць в Левові, ключовий 1 дім вашої особистості. Якщо ваш день народження припадає на проміжок 14-18 серпня включно — протягом наступних 12 місяців ви увійдете в новий цикл життя. У вашому житті з’являться нові людина, робота, країна, статус. Для інших левів це сприятливий час для ініціативності та прийняття рішень. Ви звільнитеся від когось або від чогось. Стануть зрозумілішими деякі питання. Це час початку співпраці. Ви спробуєте змінити стиль. У цей період ефективними будуть спроби привести себе до ладу. Ви переосмислите ставлення та любов до себе через інших людей. З вашого оточення зникнуть непотрібні люди, а деякі особи з минулого — повернуться.

23 серпня Меркурій починає ретроградний рух у 2 домі грошей. На вас чекає переосмислення фінансів та бюджету, повернення на стару роботу або ж підробіток. Виникнуть нові ідеї для заробітку. Ймовірні продажі та покупки. Астрологиня застерігає, що не можна купувати техніку по ретро Меркурію. Можливе повернення боргів.

24 серпня Сонце і Марс у 2 домі. До вас прийдуть гроші. Ви будете активно працювати весь місяць. Також можливе зацікавлення спортом та загалом більша рухова активність. Щодо здоров’я, варто звернути увагу на зуби та горло. Ви будете багато розмовляти, наприклад, на публічному виступі, а також матимете поїздки.

28 серпня Уран починає ретро рух в 10 домі роботи, кар’єри, репутації, і в цьому ж домі знаходиться Юпітер. Ви будете обдумувати контракти та нововведення у власній справі, які надалі будуть успішними. Юпітер принесе везіння. Ви зустрінете потрібних людей, вас помітять та визнають. 
Уран сприяє дітям, і водночас Марс входить з 2 дому в 3. Ця “активна” планета сприятиме вашому бажанню діяти та запал. Ймовірні новини від родичів та сімейна поїздка.

31 серпня Повня в 8 домі фінансів. Ви отримаєте гроші. Це також дім емоцій, інтиму, психіки. Відкриється таємниця про інтимного партнера. Ви звільнитеся від залежності та контролю, почуватиметеся вільними. Відбудеться розмова з психологом чи психотерапевтом. 

Source: 1plus1.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *