Головна сторінка » Гороскоп на серпень 2023 Козерог

Гороскоп на серпень 2023 Козерог

freepik.com

Гороскоп для Козерогів на серпень від астролога Анжели Перл.

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Козерогів у серпні 2023?

Гороскоп для Козерогів на серпень 2023 від астролога

У серпні у нас одразу два Повні — 1 і 31 серпня та Молодий місяць 16 серпня. Також у серпні у нас 6 із 10 планет будуть ретроградними (Венера, Меркурій, Сатурн, Юпітер, Нептун та Плутон). При тому, що Сонце та Місяць не бувають ретроградними ніколи. Це означає, що звернути увагу доведеться практично на всі сфери життя, щось закінчити, переоцінити, ухвалити рішення.

1 серпня Повня у 2 домі особистих фінансів, цінностей, самооцінки. Перша половина місяця загалом буде дуже фінансова. Повня висвітить ситуацію з грошима. Варто буде балансувати між доходами та витратами. Виникнення або завершення юридичних справ, пов’язаних з грошима. Ви зміните ціни на власні послуги. 

16 серпня Молодий місяць у 8 домі емоцій, психіки та спільних фінансів. Вам необхідно позбутися блоків та упереджень, щоб привернути до себе гроші. У вас виникнуть нові ідеї щодо бізнесу. Зміняться ціни на те, чим ви володієте. Ретроградна Венера поверне борги. Також повернуться гроші з минулого, про які ви могли вже забути. Ви більше відкриєтеся людям. Відбудеться зцілення душі та травм. Відновиться спілкування або стосунки. Буде робота над самооцінкою. 

23 серпня Меркурій розвертається в 9 домі подорожей та освіти. На вас чекай розширення світогляду, знайомство з новою культурою. У вас буде поїздка, скоріше за все, за кордон, до місця, де ви вже були. Почнете знову щось вчити, наприклад, мову. Ви займетеся духовним розвитком, медитаціями, паломництвом. Ви будете змінювати плани. Це хороший час для перездачі іспитів.

24 серпня Сонце входить в 9 дім. На вас чекає відпустка. 

28 серпня ретроградний Уран починає свій рух в 5 домі кохання. Буде відновлення стосунків. Важлива любов до себе, здійсняться давні плани. Ви поїдете на конференцію, змагання або виступ. 

Юпітер в 5 домі сприяє зачаттю. Це планета удачі — саме час придбати лотерейний білет. Ви купите щось по хорошій знижці. Хтось оплатить ваш відпочинок.
Марс входить в 10 дім цілей та репутації. Ви будете дуже активні в питанні кар’єрі. Станете на чолі бізнесу. У вас буде сильне бажання чогось досягнути.

31 серпня Повня в 3 домі спілкування та комунікацій. На вас чекає чимало знайомств та зустрічей. Будете багато розмовляти. Отримаєте новини від родичів. 
У цей же день Місяць поєднується з Сатурном, планетою Козорогів. Ви також з кимось об’єднаєтесь. Отримаєте пропозицію укласти контракт. Відбудеться закінчення та прояснення чогось.

Source: 1plus1.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *