Головна сторінка » Ракетний удар по Житомирщині: в ОВА розповіли про жертв та руйнування (фото)

Ракетний удар по Житомирщині: в ОВА розповіли про жертв та руйнування (фото)

Стаття, яку я пропоную вам розглянути, освітлює подію, що сталася в Житомирській області, де під час повітряної тривоги було збито одну ракету. На жаль, це призвело до руйнування одного будинку та пошкодження 12 інших. На щастя, лише одна людина загинула, а троє мешканців отримали травми. Стаття також надає інформацію про перебіг події, включаючи тривалість повітряної тривоги та попередження про загрозу ракетного удару. Деталі та дальші відомості можна знайти в тексті статті нижче.

Один будинок повністю зруйновано.

ППО збили одну ракету. Втім, падіння уламків наробило багато лиха.

Про це повідомив голова Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко.

“Сьогодні вночі під час повітряної тривоги на Житомирщині силами ППО, за попередніми даними, збито одну ракету”, – розповів він.

Внаслідок падіння уламків в місті Звягель зруйновано один та пошкоджено 12 житлових будинків. Крім того, одна особа загинула. Троє мирних мешканців травмовано.

Уламки збитої ракети вночі 9 червня пошкодили приватні будинки на Житомирщині. / Фото: Віталій Бунечко / Facebook

Ракетний удар по Житомирщині 

Вночі проти 9 червня о 01:44 в Житомирській області було оголошено повітряну тривогу. Вона тривала 2 год. 35 хв – до 04:20. Моніторингові чати попереджали про загрозу БпЛА та ракетного удару. Вся територія країни “почервоніла”.

Зранку Звягельська міська рада Житомирської області повідомила про влучання у житловий масив приватного сектору міста. У повідомленні сказано, що, за попередньою інформацією, внаслідок удару загинула одна людина.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Джерело: tsn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *