Головна сторінка » Поліцейські документують наслідки ворожого обстрілу у Житомирській області: обійшлося без постраждалих

Поліцейські документують наслідки ворожого обстрілу у Житомирській області: обійшлося без постраждалих

У Житомирській області поліцейські документують наслідки ворожого обстрілу, внаслідок якого пошкодилися вікна майже у двох десятків будинків. Пресслужба поліції Житомирської області повідомила, що завдяки роботі протиповітряної оборони було збито ворожий літак. На щастя, ніхто не постраждав. Поліцейські вже працюють на місці події, документують обставини, вилучають уламки та збирають докази воєнного злочину. Також органи правопорядку фіксують збитки, завдані громадянам від вибухової хвилі. Фотографії наслідків влучання снаряда опублікували в місцевому Telegram-каналі, підкреслюючи, що це ще один доказ того, що війна йде. Це вже третій випадок повітряної тривоги у Житомирській області протягом 29 грудня 2023 року.

У Житомирській області поліцейські документують наслідки ворожого обстрілу. Майже у двох десятків будинків пошкоджені вікна.

Про це 29 грудня повідомила пресслужба поліції Житомирської області.

«Завдяки роботі сил протиповітряної оборони над територією області було збито ворожу повітряну ціль. Ніхто з людей не постраждав. Нині поліцейські працюють на місці події. Вони документують всі обставини, вилучають уламки та збирають докази воєнного злочину армії рф», – йдеться у повідомленні.

Серед іншого, правоохоронці документують збитки, завдані громадянам унаслідок вибухової хвилі. За попередньою інформацією, у 16 приватних будинках частково пошкоджені вікна, обстеження триває.

Зауважимо, що зранку у місцевому Telegram-каналі Ружинської громади з’явилися фото наслідків влучання снаряда.

«Наслідки вибуху, який чули всі. Зрозуміли, нарешті, що йде війна?», – йдеться у повідомленні.

Скриншот з Telegram-каналу Ружинської громади

Як повідомляв Житомир.info, 29 грудня 2023 року повітряна тривога в Житомирській області оголошувалася тричі. Вночі силами протиповітряної оборони над територією області було збито ворожу повітряну ціль.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram

Джерело: zhitomir.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *