Головна сторінка » На Київській під час повітряної тривоги у тролейбусі помер житомирянин

На Київській під час повітряної тривоги у тролейбусі помер житомирянин

У цій статті розповідається про недавню трагедію, яка сталася на центральній вулиці Житомира. Зазначається, що сьогодні вранці у тролейбусі №3 померла людина через серцевий напад. Медики та поліція були викликані на місце події. Представники поліції підтвердили факт смерті та зазначили, що попередня версія єстественної смерті. Також висвітлюються інші випадки подібних трагедій, що сталися раніше в регіоні. Щоб отримувати оновлення про події в Житомирі, читачам рекомендується підписатися на телеграм-канал Житомир.info.

Зранку 2 січня в Житомирі на центральній вулиці в тролейбусі №3 померла людина.

Про це повідомляють місцеві телеграм-канали.

«Сьогодні близько 9:30 на Київській у тролейбусі №3 помер чоловік. Ймовірно, зупинилося серце. На місце події викликали медиків і поліцію», – йдеться в повідомленні.

У коментарі Житомир.info в пресслужбі ГУНП у Житомирській області підтвердили інформацію.

«Близько 9:45 до поліції надійшло повідомлення від медиків екстреної допомоги про констатацію смерті чоловіка у тролейбусі, що знаходився по вул. Київській. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського райуправління поліції. Встановлено, що померлий – житомирянин, 1947 р.н. Попередньо, слідів насильницької смерті не виявлено», – зазначили в поліції.

Зауважимо, сьогодні ранкова повітряна тривога у Житомирській області була оголошена о 05:54 та тривала до 09:47.

Нагадаємо, в обідню пору 29 листопада 2023 року біля житомирського драмтеатру очевидці помітили тіло людини, поблизу якого на узбіччі стояла машина, за попередньою інформацією, одного з комунальних підприємств міста. Перехожі стверджували, що потерпілий – чоловік загинув унаслідок аварії. Згодом стали відомі подробиці події: «ГАЗель» на смерть збила пенсіонера на тротуарі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram

Джерело: zhitomir.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *