Головна сторінка » Вночі над Вінниччиною сталася аварія зі збиттям “шахедів” – повідомляє Вінниця Преспоінт

Вночі над Вінниччиною сталася аварія зі збиттям “шахедів” – повідомляє Вінниця Преспоінт

У ніч з 27 на 28 квітня Вінниччина стала місцем тривалої повітряної тривоги, спричиненої злочинною атакою, яка тривала майже дві години. Ворожий ворог використовував передову технологію, здійснюючи атаку за допомогою безпілотників і ракет. Вдалося знищити всі атакуючі літальні апарати завдяки ефективним діям зенітних ракетних підрозділів та мобільних вогневих груп Повітряних Сил. Незважаючи на успішну захист, ця атака є доказом постійної загрози з боку ворожих сил і вимагає посилення заходів безпеки для захисту нашої країни.

Нічна повітряна тривога на Вінниччині через ворожу атаку

У ніч з 27 на 28 квітня на Вінниччині тривала повітряна тривога через атаку, яка тривала з 01:53 до 03:42 години.

Ворожий ворог знову здійснив атаку, використовуючи 4 ударних безпілотники типу “Shahed-131/136” з Криму, зенітну керовану ракету С-300 з Бєлгородської області, а також 5 безпілотників невідомого типу з окупованої Херсонщини.

За інформацією від Командування Повітряних Сил ЗСУ, завдяки діям зенітних ракетних підрозділів та мобільних вогневих груп Повітряних Сил, усі чотири “шахеди” були знищені на території Київщини, Вінниччини, Хмельниччини та Кіровоградщини.

Один безпілотник невстановленого типу був збитий військовими з Миколаївщини за допомогою Мобільної Вогневої Групи Сил оборони України.

Цитата автора сайту:

“Ця атака є ще одним підтвердженням необхідності посилення заходів безпеки та оборони нашої країни.”

Висновок автора сайту:

Атака на Вінниччину свідчить про постійну загрозу з боку ворожих сил і необхідність посилення заходів безпеки для захисту нашої країни.

Джерело: presspoint.in.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *