Головна сторінка » Ситуація на ранок 29 березня у Вінниці: тривога тривала понад шість годин

Ситуація на ранок 29 березня у Вінниці: тривога тривала понад шість годин

Стаття розповідає про останню напад на Вінницьку область, що тривав більше шести годин. В результаті атаки була пошкоджена критична інфраструктура, зокрема теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах. Також було зафіксовано влучання в приватний будинок на Вінниччині.

Попри це, саме місто Вінниця вдалося уникнути наслідків атаки, і всі підприємства критичної інфраструктури продовжують працювати у штатному режимі, що підтверджують в “Цілодобовій варті”.

Стаття також згадує про закінчення опалювального сезону у Вінниці та припинення подачі тепла до будинків. Опалення в закладах охорони здоров’я, соціальній та освітній сферах відключатимуть за заявками керівників, – підкреслила начальниця відділу оперативного реагування “Цілодобова варта” Антоніна Іващук.

Комунальні служби Вінниці планують провести планові роботи, зокрема лагодити мережу Вінницяоблводоканалу та ліквідувати пошкодження трубопроводів у “Вінницяміськтеплоенерго”.

Також, через планові роботи, будуть тимчасові відключення світла на деяких вулицях Вінниці, що попереджають у “Вінницьких міських електромережах”.

На завершення, автор сайту підкреслює, що незважаючи на тривалу повітряну тривогу та атаки ворога, Вінниця продовжує функціонувати та активно відновлювати послуги для своїх мешканців. Місто підготовлене протистояти будь-яким викликам і забезпечити комфортне життя для своїх жителів.

Повітряна тривога тривала понад шість годин: руйнування теплових та гідроелектростанцій

Вночі по всій Україні знову лунала повітряна тривога, яка тривала понад шість годин. Ворог завдав масованого удару, в результаті чого постраждали теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах. Нажаль, також є влучання в приватний будинок на Вінниччині.

Для самої Вінниці нічна атака минула без наслідків. Усі підприємства критичної інфраструктури продовжують працювати у штатному режимі, повідомили у “Цілодобовій варті”.

Нагадаємо, відучора у місті завершується опалювальний сезон. Таке рішення ухвалили на черговому засіданні виконавчого комітету. Йдеться про припинення подачі тепла до будинків. Що ж до закладів охорони здоров’я, соціальної та освітньої сфери, то опалення в них відключатимуть за заявками керівників, – зазначила начальниця відділу оперативного реагування “Цілодобова варта” Антоніна Іващук.

Планові заходи комунальних служб

Сьогодні комунальні служби проводитимуть планові заходи. Бригади “Вінницяоблводоканалу” лагодять мережу на перехресті вулиць С. Зулінського – Київська. Водопостачання відновлять одразу після завершення робіт.

Тимчасове припинення подачі гарячої води

У “Вінницяміськтеплоенерго” повідомляють про тимчасове припинення подачі гарячої води за адресами:

  • вул. Ю. Клена, 12, 18, 22;
  • просп. Юності, 51.

Причина – ліквідація наслідків пошкодження трубопроводів.

Тимчасове відключення світла

У “Вінницьких міських електромережах” попереджають, що у зв’язку з плановими роботами можливі тимчасові відключення світла на вулицях:

  • Замостянська, 24, 26,
  • Хмельницьке шосе, 4, 6
  • Антона Листопада, 2,
  • Ю. Іллєнка,
  • Д. Конрада,
  • О. Гончара,
  • П. Орлика,
  • Дружби.

Зателефонувати до “Цілодобової варти” вінничани можуть за номерами:

  • 15-60;
  • 0-800-60-15-60;
  • (0432) 65-15-60;
  • (0432) 59-50-39;
  • (0432) 60-15-60.

Нагадаємо, в ніч на 29 березня ворог знову атакував Вінниччину дронами. В селі Северинівка Жмеринського району безпілотник впав поблизу житлового будинку та здетонував.

Висновок автора сайту:

Незважаючи на тривалу повітряну тривогу та атаки ворога, Вінниця продовжує працювати у штатному режимі. Комунальні служби активно виконують свої обов’язки та забезпечують відновлення послуг, таких як водопостачання та електропостачання. Наше місто готове протистояти будь-яким викликам і забезпечити комфортне життя для своїх мешканців.

Джерело: vitatv.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *