Головна сторінка » Причина повітряної тривоги на Вінниччині: Повітряні Сили розкрили деталі (оновлено)

Причина повітряної тривоги на Вінниччині: Повітряні Сили розкрили деталі (оновлено)

Оголошено повітряну тривогу на Вінниччині через ракетну небезпеку. Повітряні Сили ЗС України повідомляють про загрозу, створену злітом МіГ-31К з аеродрому Ахтубінск. Це створює потенційну небезпеку для всієї території України.

Стан тривоги на Вінниччині постійно змінюється. Оголошено відбій повітряної тривоги о 10:55, але в наведений час було оголошено зліт МіГ-31К, і тривога продовжилась. Пізніше, на 14:24, повітряна тривога була скасована, але о 16:46 було почути звуки сирени знову.

Повітряні Сили наголошують на важливості дотримуватись інструкцій та сигналів повітряної тривоги. Усім жителям території України, включаючи Вінниччину, слід залишатись в укриттях до оголошення відбою тривоги.

Ця стаття нагадує нам про серйозні загрози, з якими можемо стикнутись. Важливо слухати повітряні тривоги та дотримуватись необхідних заходів безпеки, щоб зберегти своє життя та життя своїх близьких.

Оголошено повітряну тривогу на Вінниччині через ракетну небезпеку

На Вінниччині оголошено повітряну тривогу через ракетну небезпеку, повідомляють Повітряні Сили ЗС України. Зафіксовано зліт МіГ-31К з аеродрому Ахтубінск, що створює загрозу для всієї території України.

Оголошено відбій повітряної тривоги на Вінниччині

О 10:55 оголошено відбій повітряної тривоги на Вінниччині. Однак, о 13:54 знову лунають звуки повітряної тривоги, оголошуючи зліт МіГ-31К. Пізніше, о 14:24, повітряна тривога знову скасована. Однак, о 16:46 знову почуваються звуки сирени на Вінниччині.

Важливо дотримуватись сигналів повітряної тривоги

Повітряні Сили попереджають про ракетну небезпеку на всій території України через зліт МіГ-31К. Важливо не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та залишатись в укриттях до сигналу відбою.

Заключні слова автора сайту

Ця стаття нагадує нам про серйозні загрози, з якими можемо стикнутись. Важливо бути обережними та дотримуватись інструкцій у разі повітряної тривоги. Збережіть своє життя та життя своїх близьких, дотримуючись необхідних заходів безпеки.

Джерело: myvin.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *