Головна сторінка » Повітряні Сили повідомляють причину активації сирени повітряної тривоги у Вінниці

Повітряні Сили повідомляють причину активації сирени повітряної тривоги у Вінниці

На Вінниччині оголошено повітряну тривогу через загрозу застосування балістичного озброєння, повідомляють Повітряні Сили ЗС України. Загроза приходить з півдня, що створює серйозну ситуацію, вимагаючу уваги і обережності.

Важливо не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та залишатись в укриттях до сигналу відбою. Прийняті заходи безпеки допоможуть забезпечити власну безпеку. Офіційний відбій повітряної тривоги планується о 19:42.

Прохання бути пильними і дотримуватись всіх рекомендацій у зв’язку зі зростаючою загрозою та забезпечити безпеку для себе та оточуючих.

Оголошено повітряну тривогу на Вінниччині через загрозу балістичного озброєння

На Вінниччині оголошено повітряну тривогу через загрозу застосування балістичного озброєння, повідомляють Повітряні Сили ЗС України.

“Загроза застосування балістичного озброєння з півдня”, – повідомили в повідомленні.

Важливо не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та залишатись в укриттях до сигналу відбою.

Відбій повітряної тривоги о 19:42

Стаття про стан повітряної тривоги на Вінниччині через загрозу балістичного озброєння. Це серйозна ситуація, яка вимагає уваги та обережності. Необхідно слідувати інструкціям та залишатись в безпечних місцях до закінчення тривоги. Звертаємо увагу на серйозність ситуації та необхідність дотримуватись всіх рекомендацій з метою забезпечення безпеки.

Джерело: myvin.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *