Головна сторінка » Масована повітряна тривога на всій території України через зліт МіГ-31К та загрозу балістики

Масована повітряна тривога на всій території України через зліт МіГ-31К та загрозу балістики

На Вінниччині оголошено повітряну тривогу через загрозу застосування балістичного озброєння. Повітряні Сили ЗС України повідомляють про це на своєму каналі. У повідомленні зазначається, що існує загроза балістичного озброєння для центральних та східних областей. Також стало відомо, що з аеродрому Саваслейка Нижньогородської області злетів винищувач МіГ-31К.

Необхідно серйозно ставитись до сигналів повітряної тривоги та залишатись в укриттях до отримання сигналу про закінчення тривоги. Цитата автора сайту: “Безпека громадян є нашим пріоритетом, тому важливо дотримуватись всіх рекомендацій та інструкцій у разі повітряної тривоги.”

Загроза балістичного озброєння на Вінниччині вимагає серйозного ставлення та дотримання всіх заходів безпеки. Необхідно слідкувати за оновленнями та рекомендаціями влади та повітряних сил ЗС України.

Повітряна тривога оголошена на Вінниччині через загрозу балістичного озброєння

На Вінниччині оголошено повітряну тривогу через загрозу застосування балістичного озброєння. Повітряні Сили ЗС України повідомляють про це на своєму каналі.

Загроза балістичного озброєння для центральних та східних областей

У повідомленні зазначається, що існує загроза балістичного озброєння для центральних та східних областей.

Зліт МіГ-31К з аеродрому Саваслейка Нижньогородської області

Також стало відомо, що з аеродрому Саваслейка Нижньогородської області злетів винищувач МіГ-31К.

Важливість дотримання повітряної тривоги

Необхідно серйозно ставитись до сигналів повітряної тривоги та залишатись в укриттях до отримання сигналу про закінчення тривоги.

Цитата автора сайту

“Безпека громадян є нашим пріоритетом, тому важливо дотримуватись всіх рекомендацій та інструкцій у разі повітряної тривоги.”

Висновок автора сайту

Загроза балістичного озброєння на Вінниччині вимагає серйозного ставлення та дотримання всіх заходів безпеки. Необхідно слідкувати за оновленнями та рекомендаціями влади та повітряних сил ЗС України.

Джерело: myvin.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *