Головна сторінка » Графік руху поїздів Укрзалізниці під час повітряної тривоги

Графік руху поїздів Укрзалізниці під час повітряної тривоги

Укрзалізниця повідомляє, що пасажирські поїзди продовжують курсувати за графіком під час повітряної тривоги. Пасажири зобов’язані використовувати підземні переходи для посадки та висадки, а також очікувати на рейси в укриттях. Для тих, хто не встиг на потяг через тривалу тривогу, Укрзалізниця готова надати допомогу з пошуком наступних рейсів аналогічного напрямку протягом доби. Для отримання допомоги з пошуком вільних місць, пасажирам слід звертатися до онлайн-підтримки через месенджери або телефонувати за номером 0 800 503 111.

Повідомлення Укрзалізниці: Поїзди курсують за графіком під час повітряної тривоги

Згідно з інформацією від залізничників, пасажирські, евакуаційні, медичні та інші поїзди Укрзалізниці, включно з Kyiv City Express та Dnipro City Express, продовжують курсувати за графіком під час повітряної тривоги.

Посадка та висадка пасажирів здійснюється через підземні переходи, якщо такі є. Також, пасажири зобов’язані очікувати на рейси в укриттях.

Для тих пасажирів, які не встигли на потяги через тривалу повітряну тривогу в різних регіонах, провідники та стюарди Укрзалізниці допоможуть їм наступними рейсами аналогічного напрямку протягом доби.

Якщо вам потрібна допомога з пошуком вільних місць на таких рейсах, зв’яжіться з онлайн-підтримкою через месенджери (Viber, Telegram, Facebook, Apple Messages), застосунок або зателефонуйте за номером 0 800 503 111», – повідомляє Укрзалізниця.

Висновок автора сайту

Укрзалізниця повідомляє, що пасажирські поїзди продовжують курсувати за графіком під час повітряної тривоги. Пасажири зобов’язані використовувати підземні переходи для посадки та висадки, а також очікувати на рейси в укриттях. Для тих, хто не встиг на потяг через тривалу тривогу, Укрзалізниця готова надати допомогу з пошуком наступних рейсів аналогічного напрямку протягом доби. Для отримання допомоги з пошуком вільних місць, пасажирам слід звертатися до онлайн-підтримки через месенджери або телефонувати за номером 0 800 503 111.

Джерело: Вінниця.info

Джерело: vinnitsa.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *