Головна сторінка » Третя повітряна тривога на Львівщині у Страсну п’ятницю

Третя повітряна тривога на Львівщині у Страсну п’ятницю

Україна стоїть перед посиленою ракетною небезпекою, йдеться у повідомленні військових. Останнім часом вже зареєстровано не один випадок оголошення повітряної тривоги через зліт МіГ-31К. Наразі, у Денді Ратганці (Нижньогородська область) зліт військових літаків може викликати справжній страх серед мешканців. Ракетна небезпека поширюється на всю територію України, тож мешканцям радять бути настороже та дотримуватися всіх інструкцій. Сьогодні вже двічі оголошувалася повітряна тривога у Львівській області, і це стає все більш неспокійним сигналом для громадян. Тому, будьте пильними та слідкуйте за терміновими повідомленнями в Telegram та на наших соціальних мережах. У такі небезпечні часи кожна мить може бути вирішальною.

20:36 3 травня 2024 р.

Сигнал тривоги пролунав о 20.36.

Про це інформує DailyLviv.com з покликанням на карту повітряних тривог.

“Ракетна небезпека на всій території України! Зліт МіГ-31К з аеродрому Саваслейка (Нижньогородська область)”, – інформують про причину тривоги Повітряні сили ЗСУ.

Нагадаємо, сьогодні, у Страсну п’ятницю, на Львівщині вже двічі оголошували повітряну тривогу: вперше — о 15.07, вдруге — о 18.04.

У двох випадках причиною повітряної тривоги був зліт МіГ-31К.

Нагадаємо, сьогодні, у Страсну п’ятницю, на Львівщині вже двічі оголошували повітряну тривогу: вперше — о 15.07, вдруге — о 18.04.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

Джерело: dailylviv.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *