Головна сторінка » Повітряна тривога на Львівщині сповіщає про запуск крилатих ракет з російських бортів

Повітряна тривога на Львівщині сповіщає про запуск крилатих ракет з російських бортів

Стаття, про яку йтиметься нижче, дає актуальну інформацію про приліт ракет і ударних дронів на територію України. Оголошена ракетна небезпека для різних областей, зокрема Дніпра, Одеси та Харкова. У статті також згадується про виліт групи стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з аеродрому “Оленья”, які були заряджені крилатими ракетами. Для докладнішої інформації про цю ситуацію, пропонується переглянути карту повітряних тривог. Крім цього, DailyLviv.com надає можливість отримувати термінові повідомлення про цю та інші події на своїх каналах у Telegram та у Facebook. Весь контент статті надається з посиланням на Повітряні сили ЗСУ. Дана інформація дає переконливий огляд ситуації та спонукає читачів залишатися в курсі останніх подій.

04:59 19 квітня 2024 р.

Сигнал повітряної тривоги пролунав о 04.56.

Про приліт ракет і ударних дронів DailyLviv.com повідомляє з посиланням на Повітряні сили ЗСУ. Оголошена ракетна небезпека для всіх областей. Крилаті ракети атакують Дніпро, Одесу, Харків.

На території України зафіксовано кілька груп ударних дронів.

Нагадаємо, наприкінці доби 18 квітня було зафіксовано виліт групи стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з аеродрому “Оленья”.

Як писав DailyLviv.com 15 квітня, 11 стратегічних бомбардувальників Ту-95МС зарядили крилатими ракетами. 7 бортів перебувало на аеродромі «Оленья» та 4 — на летовищі «Енгельс».

Дивіться карту повітряних тривог.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

Джерело: dailylviv.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *