Головна сторінка » Повітряна тривога на Львівщині через загрозу крилатих ракет і ударних БпЛА

Повітряна тривога на Львівщині через загрозу крилатих ракет і ударних БпЛА

05.00 зранку 6 квітня 2024 року у Львівській області було оголошено повітряну тривогу. Це тривожне попередження стосується всієї території України. Згідно з повідомленням Повітряних сил ЗСУ, крилаті ракети наближаються до України з північного-сходу, тоді як ударні безпілотники наближаються з півночі, в напрямку Старокостянтинова. У статті також зазначається, що ворог здійснив пуск крилатих ракет з літаків стратегічної авіації. Є підозри, що пуски були здійснені з району Саратовської області в Росії. Також стаття згадує, що чотири ракетоносії «калібрів» було помічено в Чорному морі ввечері 5 квітня. Оновлення інформації щодо цієї термінової ситуації можна знайти на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook.

04:53 6 квітня 2024 р.

Сигнал про початок повітряної тривоги у Львівській області пролунав о 4.48.

Про це інформує DailyLviv.com з покликанням на карту повітряних тривог. Повітряна тривога охопила всю територію України.

Розрахунковий час входження крилатих ракет у повітряний простір України близько 05.00 з північного-сходу, повідомили Повітряні сили ЗСУ.

Крім того, ударні ворожі БпЛА наближаються до Старокостянтинова з півночі, стверджують Повітряні сили.

“Для Львівщини є загроза удару ворожими безпілотниками. Крім того, ворог здійснив пуск крилатих ракет з літаків стратегічної авіації”, – підтвердив тривожне попередження начальник ЛОВА Максим Козицький.

Моніторингові канали припускають, що були здійснені пуски крилатих ракет Х-101/555 з району Саратовської області рф (аеродром “Енгельс”).

Увечері 5 квітня у Чорне море вийшли також чотири ракетоносії «калібрів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

Джерело: dailylviv.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *