Головна сторінка » Загроза балістики: у Києві та низці областей оголошено повітряну тривогу (мапа)

Загроза балістики: у Києві та низці областей оголошено повітряну тривогу (мапа)

Україна оголосила повітряну тривогу і попереджає про загрозу застосування балістичного озброєння. Повітряні сили Збройних Сил України заявляють про повідомлення щодо цієї загрози. Відтак, громадянам доручають не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та відразу прямувати до укриттів. Згідно зі станом на вечір 19 квітня, на мапі повітряних тривог видно, що не лише Київ, але й деякі області під загрозою. Нещодавно президент України Володимир Зеленський звернувся до учасників термінового засідання Ради Україна-НАТО, застерігаючи про потреби протиповітряної оборони та виражаючи надію на позитивний результат.

Загроза застосування балістичного озброєння в областях, де оголошена тривога.

Повітряна тривога оголошена у Києві та низці областей.

Повітряні сили ЗСУ повідомляють про загрозу застосування балістичного озброєння.

“Увага! Загроза застосування балістичного озброєння в областях, де оголошена тривога! Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги! Прямуйте до укриттів”, – йдеться у повідомленні Повітряних сил ЗСУ.

Мапа повітряних тривог станом на вечір 19 квітня / Фото: alerts.in.ua

Нагадаємо, перед терміновим засіданням Ради Україна-НАТО на рівні міністрів оборони український президент Володимир Зеленський звернувся до його учасників, повідомивши про нагальні потреби протиповітряної оборони, щоб, за його словами, “спустити Путіна з неба на землю”.

Читайте провідні новини дня:

Джерело: tsn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *