Головна сторінка » Яких втрат зазнає Київ через повітряну тривогу

Яких втрат зазнає Київ через повітряну тривогу

У цій статті ми розглянемо дані застосунку “Київ цифровий”, які свідчать про тривоги, які пролунали в Києві протягом певного періоду. Ми вивчимо графік, який показує залежність активності росіян від місяця та години доби. Серед найінтенсивніших періодів тривог, які спрацьовували щоденно, були часті випадки оголошення тривоги, особливо під час початку великої війни та під час “зимової кампанії” обстрілів міст України.

15627 переглядів

З 24 лютого 2022 року по 9 січня 2024 року в Києві пролунали 950 тривог, свідчать відкриті дані застосунку “Київ цифровий”. Якщо їх покласти на графік, то можна побачити зміну активностей росіян залежно від місяця і години доби.

Насиченість кольору на графіку вказує на частоту спрацювання тривоги в певний час доби протягом місяця чи тижня. Темніші відтінки означають щоденні випадки оголошення тривог у цей проміжок часу, а світліший чи білий колір свідчить про їх меншу кількість чи відсутність.

Серед найінтенсивніших періодів тривог і подекуди ракетних атак – початок великої війни, коли Київ протягом місяця перебував в облозі, травень 2023 року, а також останні два місяці, коли росіяни почали нову “зимову кампанію” обстрілів українських міст.

Реклама:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *