Головна сторінка » У Києві оголошено повітряну тривогу (оновлено)

У Києві оголошено повітряну тривогу (оновлено)

У Києві на даний момент панує повітряна тривога, що вимагає негайних заходів безпеки. Київська міська військова адміністрація та Київська міська державна адміністрація звертаються до мешканців і гостей столиці з закликом знайти притулок в укриттях цивільного захисту. Заява про застосування повітряної тривоги також надана Повітряним Силам ЗС України, які попереджають про ракетну небезпеку на всій території країни. Враховуючи ігнорування повітряної тривоги о 14:08, КМДА повторно закликає залишатися настороженими та прослідковувати оновлення щодо ситуації.

У Києві лунають звуки повітряної тривоги.

У Київській міській військовій адміністрації повідомляють, що у столиці оголошено повітряну тривогу.

“Прямуйте до укриття!”, – йдеться в повідомленні КМВА.

У КМДА також закликають терміново прослідувати в укриття цивільного захисту! “УВАГА! У Києві оголошена повітряна тривога! Просимо всіх терміново прослідувати в укриття цивільного захисту! Мапа укриттів – https://kyivcity.gov.ua/news/shelters_map/”, – інформує КМДА.

У Повітряних Силах ЗС України повідомили про ракетну небезпека по всій території України. “Зліт МіГ-31К з аеродрому Саваслейка Нижньогородської області!”, – поінформували у ПС ЗСУ.

О 14.08 у КМДА повідомили про відбій повітряної тривоги. “Просимо уважно слідкувати за повідомленнями і, у разі оголошення тривоги, повернутися до укриття”, – йдеться в повідомленні КМДА.

Джерело: enovosty.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *