Головна сторінка » У Харкові змінили підхід до оповіщення про повітряну тривогу

У Харкові змінили підхід до оповіщення про повітряну тривогу

На п’ятничному засіданні міської ради Харкова було прийнято рішення про вмикання сигналу повітряної тривоги тільки у випадку загрози безпосередньо для міста, а не для всієї області. Ініціативу мера Харкова Ігоря Терехова підтримали депутати, що допоможе полегшити роботу всіх служб та забезпечить ефективнішу роботу бізнесу. Реалізацію цього проєкту передбачає створення єдиного муніципального ситуаційного центру, який буде профінансовано за допомогою міжнародних партнерів.

Депутати міської ради Харкова у п’ятницю ухвалили рішення про вмикання сигналу повітряної тривоги при безпосередній загрозі місту, а не для всієї області.

Джерело: мер Харкова Ігор Терехов у Telegram

Пряма мова Терехова: “Сьогодні депутати міської ради підтримали мою ініціативу і ухвалили рішення про створення диференційованої системи оповіщення про повітряну тривогу”.

Реклама:

Деталі: За його словами, за новими правилами, сирена вмикатиметься тільки у випадку небезпеки безпосередньо для міста, а не для всієї області.

“Це не лише полегшить роботу всім службам, а й дозволить набагато ефективніше працювати нашому бізнесу”, – зазначив Терехов.

Він додав, що цей проєкт буде втілений в рамках створення єдиного муніципального ситуаційного центру, технічне оснащення якого профінансують міжнародні партнери.

ВІДЕО ДНЯ

Джерело: pravda.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *