Головна сторінка » У Харкові цьогоріч запрацює нова система оповіщення про повітряну тривогу. Що змінять

У Харкові цьогоріч запрацює нова система оповіщення про повітряну тривогу. Що змінять

Ухвалене рішення депутатами Харківської міської ради про створення нової диференційованої системи оповіщення про повітряну тривогу є важливим кроком у покращенні безпеки міста. Міський голова Ігор Терехов оголосив про це і наголосив, що нова система дозволить сирені лунати тільки, коли небезпека стосується саме Харкова, а не всієї області. Це спростить роботу рятувальних служб і підвищить ефективність діяльності бізнесу. Однойменний проєкт також буде реалізований в рамках Єдиного муніципального ситуаційного центру, що отримує фінансування від міжнародних партнерів.

Депутати Харківської міської ради ухвалили рішення про створення нової диференційованої системи оповіщення про повітряну тривогу.

Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов.

Диференційована система оповіщення дозволятиме сирені лунати лише в разі небезпеки для конкретного міста, а не коли загроза над усією областю. За словами мера, це полегшить роботу всім службам і дозволить набагато ефективніше працювати бізнесу.

Проєкт втілюватимуть у рамках створення Єдиного муніципального ситуаційного центру, технічне оснащення якого фінансуватимуть міжнародні партнери, зазначив Терехов.

Джерело: babel.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *