Головна сторінка » У Харкові під час тривоги пролунав вибух

У Харкові під час тривоги пролунав вибух

Україна знову знаходиться під загрозою конфлікту, коли повітряні сили Збройних сил України попереджають про активність ворожої авіації та загрозу застосування авіаційних засобів ураження на східному напрямку. Однак, ситуація стає ще більш підступною, коли протягом кількох годин повітряна тривога оголошується в численних регіонах України, включаючи Харківську, Сумську, Полтавську, Дніпропетровську, Кіровоградську та Запорізьку області. Військові представники вже заявили про загрозу застосування балістичного озброєння. У цій статті ми розглянемо події, що призвели до оголошення повітряної тривоги і актуальну ситуацію в Україні. І хоча подробиці поки що не розкриті, цей конфлікт викликає серйозне занепокоєння в країні та за її межами.

У Харкові повідомляють про вибух. В низці регіонів України оголосили про повітряну тривогу.

Наразі інші подробиці ситуації не розкриваються. Зокрема військове керівництво України, чи інші офіційні особи, також жодним чином не коментували це. 

О 14:56 Повітряні сили Збройних сил України (ЗСУ) попереджали про активність ворожої авіації на східному напрямку та загрозу застосування авіаційних засобів ураження для прифронтових областей. Тоді ж було оголошено повітряну тривогу у Харківській області. 

Зокрема о 15:42, після вибуху у Харкові, повітряна тривога поширилась й на інші регіони: Сумську, Полтавську, Дніпропетровську, Кіровоградську й Запорізьку області. Повітряні сили заявили про загрозу застосування балістичного озброєння.

Джерело: podrobnosti.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *