Головна сторінка » Мер Харкова Терехов зізнався, чи спускається в укриття під час тривоги

Мер Харкова Терехов зізнався, чи спускається в укриття під час тривоги

Стаття “Терехов закликав харків’ян не ігнорувати тривоги” розповідає про Ігоря Терехова, мера Харкова, і його погляди на повітряні тривоги в місті під час війни. У даному інтерв’ю, він розкриває своє ставлення до цієї ситуації, зізнаючись, що не сховається в укриття, коли почує тривогу, оскільки це перешкоджатиме йому бути на робочому місці і забезпечувати безпеку міста. Він закликає мешканців Харкова і гостей міста дотримуватися повітряних тривог і не ігнорувати їх, оскільки це надзвичайно важливо.

Для отримання більш детальної інформації і перегляду ексклюзивного відео-інтерв’ю з Ігорем Тереховим на YouTube-каналі ТСН, вам пропонується перейти за посиланням, що наведено у статті.

Зверніть увагу на цю статтю, щоб дізнатися більше про думки мера Харкова та його погляди на часи війни і дотримання повітряних тривог у місті.

Терехов закликав харків’ян не ігнорувати тривоги.

Мер Харкова Ігор Терехов чесно зізнався, чи спускається в укриття, коли у місті лунає повітряна тривога.

В ексклюзивному інтерв’ю TSN.ua він розповів, що до вибухів звикнути неможливо, однак за два роки війни відчуття небезпеки притупилося.

“Тому ховатися від всіх повітряних тривог… Якщо б я ховався, я б був не на робочому місці, не на вулиці, десь ще. Потрібно ховатися. Я завжди закликаю харків’ян і тих, хто приїхав до Харкова не нехтувати повітряними тривогами. Це дуже важливо”, — сказав Ігор Терехов.

На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео ТЕРЕХОВ про прильоти, новий “наступ” на Харків і сценарії закінчення війни. ЕКСКЛЮЗИВ

Читайте також:

Джерело: tsn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *