Головна сторінка » В Одесі на Ланжероні виявили предмет, схожий на міну. Водолази обстежили дно, і ось які результати – Біляївка.City

В Одесі на Ланжероні виявили предмет, схожий на міну. Водолази обстежили дно, і ось які результати – Біляївка.City

У неділю, 20 серпня на одному з міських пляжів в Одесі виявили предмет, схожий на якірну міну. Його помітиили відпочивальники та зателефонували до поліції.

Джерело: ОК “Південь”, ДСНС в Одеській області

Що сталося: небезпечний предмет помітили у прибережних водах пляжу Ланжерон. На місце події прибули поліцейські, які по гучномовному зв’язку сповістили відпочивальників про небезпеку та наказали евакуюватись на безпечну відстань.

Для обстеження та ідентифікації підозрілого предмета викликали фахівців ДСНС.

Подробиці: за інформацією рятувальників, о 13:30 надійшло повідомлення від чергового поліції про те, що у воді за хвилерізом помітили предмет, схожий на якірну міну. Водолази ДСНС обстежили 650 кв. м акваторії, однак вибухонебезпечний предмет не виявили.

Водолази обстежують мореФото: ОК “Південь”

В ОК “Південь” нагадали, що мінна небезпека залишається досить високою, в морі багато морських мін ворога, а також можливі виявлення річкових, які принесла велика повінь після підриву Каховської ГЕС.

Нещодавно в Одесі офіційно відкрили 6 пляжів. Повідомлялося, що усі вони відповідають вимогам безпеки, зокрема, мають сітчасті огорожі, які захищають зону купання від вибухонебезпечних предметів.

Однак нещодавно одеський еколог зробив заплив на офіційно відкритому пляжі біля Caleton та з’ясував, що протимінні загороджувальні сітки не працюють. Вони заплуталися на більшій протяжності пляжу.

Source: bilyayivka.city

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *