Головна сторінка » Росіяни понад 100 разів штурмували позиції ЗСУ на фронті: карта бойових дій за 20 квітня

Росіяни понад 100 разів штурмували позиції ЗСУ на фронті: карта бойових дій за 20 квітня

Ворог також завдав 29 ракетних та 67 авіаційних ударів, здійснив 67 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені серед цивільного населення.

До теми Чорні пакети для ще 750 окупантів та “мінус” літак: втрати ворога на 20 квітня

Що відбувається на Сході України

Росіяни атакували позиції в районі Твердохлібового: дивіться на карті

ЗСУ відбили штурми ворога біля Часового Яру: дивіться на карті

Ворог намагався штурмувати позиції в районі Бердичів: дивіться на карті

Російська армія атакувала біля Новомихайлівки: дивіться на карті

Яка ситуація на Півдні

Сили оборони відбили атаки ворога біля Старомайорського: дивіться на карті

Як змінився фронт на інших напрямках

Яких втрат завдали Сили оборони ворогу

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 6 районах зосередження особового складу та 1 пункту управління противника.

Втрати російських військових на 20 квітня підтверджують, що Українська армія веде успішну оборону та ефективно стримує ворожі наступальні дії на всіх напрямках. Усього, за останню добу ворог завдав 29 ракетних та 67 авіаційних ударів, а також 67 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях Українських військ та населених пунктах. Серед жертв є поранені серед цивільного населення, що є наслідком агресивної терористичної діяльності Росії.

Тактика ворожих нападів

Аналізуючи звіти з фронту, можна побачити, що російські сили зосереджують свої напади в окремих районах, зокрема Твердохлібовому, Часовому Яру та Новомихайлівці. Це свідчить про намір розривати українську оборону та прориватися через найбільш вразливі місця.

Успішність української оборони

Однак, не дивлячись на велику кількість атак, українські військові вдало відбили або зупинили всі наступальні спроби ворога. Продуктивність оборони свідчить про високу бойову дисципліну та професіоналізм наших силовиків. Важливо зазначити, що завдані авіацією удари по зосередженнях ворожих сил свідчать про налагоджену розвідку та вміння вчасно реагувати на загрози.

Загальна оцінка ситуації

Хоча загальна ситуація на фронті може здається напруженою, витримка та операційне мислення українських військових дає можливість зберігати контроль над переважною більшістю позицій та відбивати атаки окупаційних сил. Залежно від наміру та можливостей ворога, можна очікувати, що він буде продовжувати тиск на найбільш вразливі напрямки та намагатиметься провести диверсійну та розвідувальну діяльність.

Майбутні перспективи

З огляду на інтенсивність та спрямування ворожих нападів, необхідно підготуватися до можливого зміцнення російської агресії. Уряд України та українські військові повинні продовжувати підтримувати належний рівень оборони, робити наголос на важливості розвитку бойового потенціалу та налагодження співпраці з міжнародними союзниками.

Джерело: 24tv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *